KEPENĖLĖS GRYBŲ R SVOGŪNŲ PADAŽE

Ingridientai:
600 g kepenėlių,
1 šaukštas miltų,
50 g sviesto,
1-2 svogūnai,
200 g pievagrybių,
druskos, pipirų.

Gaminimas
Kepenėles supjaustome norimo dydžio gabaliukais. Pavoliojame miltuose, pasūdome, užberiame pipirų. Kepame įkaitintame svieste. Svogūnus smulkiai supjaustome, apkepiname svieste, sudedame pievagrybius ir kepame 5-7 minutes. Įberiame druskos, pipirų. Ant kepenėlių užpilame padažą, tiekiame su keptais obuoliais. (Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!