Kavos želė desertas
Ingridientai:Juodos kavos želė:
3 šaukštai maltos kavos,
0,5 l vandens,
3 šaukštai cukraus,
2 šaukštai želatinos.
Baltos kavos želė:
3 šaukštai maltos kavos,
0,25 l vandens,
4 šaukštai cukraus,
0,25 l pieno,
2 šaukštai želatinos.
Papuošimui:
200 g grietinėlės,
2 šaukštai cukraus,
šokoladinių kavos pupelių.
Gaminimas
Iš kavos želė skirtų produktų paruošiame juodos kavos želė ir baltos kavos želė. Želė sumaigome šakute ir sudedame į desertinius indelius. Papuošiame pasaldinta grietinėle ir šokoladinėmis pupelėmis.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!