Kavos želė desertas

Ingridientai:
Juodos kavos želė:
3 šaukštai maltos kavos,
0,5 l vandens,
3 šaukštai cukraus,
2 šaukštai želatinos.

Baltos kavos želė:
3 šaukštai maltos kavos,
0,25 l vandens,
4 šaukštai cukraus,
0,25 l pieno,
2 šaukštai želatinos.

Papuošimui:
200 g grietinėlės,
2 šaukštai cukraus,
šokoladinių kavos pupelių.
Gaminimas
Iš kavos želė skirtų produktų paruošiame juodos kavos želė ir baltos kavos želė. Želė sumaigome šakute ir sudedame į desertinius indelius. Papuošiame pasaldinta grietinėle ir šokoladinėmis pupelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!