KARŠTAS LAŠIŠOS PYRAGAS
Ingridientai:1 porcija.
100 g sluoksniuotos tešlos (2 lakštai),
100 g lašišos filė,
30 g keptų svogūnų,
30 g keptų morkų,
30 g keptų saliero stiebų,
50 g cukinijų.
12 kiaušinio patepimui.
Padažui:
30 g grietinėlės,
citrinų sulčių,
žuvies prieskonių,
''Vegetos'',
30 g baltojo vyno,
maltų kvapniųjų pipirų.
Gaminimas
Pasiruošiame kepimo formą. Sluoksniuotos tešlos lakštą, kurį klosime į formos dugną,
iškočiojame ir įklojame į kepimo formą, kad uždengtų visus kraštus ir dugną. Sluoksniais
sudedame visas kepintas daržoves, ant jų - cukinijų griežinėlius, ant cukinijų - lašišos
griežinėlius, užpilame padažu ir uždengiame kitu sluoksniuotos tešlos lakštu. Patepame
kiauššinio plakinįiu ir kepame 200 °C ątemperatūūroje 10 minuččių.
Padažžui: į indąž supilame visus padažui skirtus produktus ir prieskonius ir kaitiname iki
virimo.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!