Jūros lydeka su alyvomis
Ingridientai:350 g šaldytų jūros lydekų be odos,
1 stiklinė juodųjų alyvų,
2-3 česnako skiltelės,
3-4 šaukštai baltojo vyno,
petražolių lapelių,
svogūnų laiškų,
citrininių žuvies prieskonių,
druskos,
pipirų,
4-5 šaukštai aliejaus.
Gaminimas
Žuvį pabarstome druska, prieskoniais ir palaikome 15 min. Susmulkiname alyvas, česnaką, petražoles, svogūnų laiškus, sumaišome juos su aliejumi, pasūdome, įberiame truputį pipirų.
Į foliją sudedame gautą mišinį ant jo uždedame žuvį, aplaistome vynu ir užspaude foliją kepame orkaitėje apie pusę valandos.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!