Jūros lydeka grietinės padaže

Ingridientai:
600 g šaldytų juros lydekų su oda,
100 g grietinės,
150 g svogūnų,
150 g fermentinio sūrio,
1 šaukštas miltų,
druskos, pipirų, muskatų,
aliejaus apkepimui.

Gaminimas
Žuvį supjaustome gabaliukais ir pabarstome
druska, pipirais.
•Susmulkiname svogūną, apkepame
keptuvėje su aliejumi, įdedame miltų,
supilame grietinę, paskaniname druska,
pipirais, muskatais.
•Kepimo formą patepame aliejumi, supilame
padažą, sudedame žuvį, ant kiekvieno
gabaliuko uždedame po gabaliuką sūrio,
iškepame orkaitėje.


(priestalo.lt)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!