Jautienos kepsniai su čederiu

Ingridientai:
4 gabalėliai jautienos (po 140g. kiekvienas),
4 griežinėliai čederio,
4 gabalėliai lieso kumpio,
4 šaukštai miltų,
4 kiaušinių baltymai,
4 šaukštai duonos trupinių,
4 šaukštai aliejaus,
4 šaukštai sviesto,
4 griežinėliai maltų juodųjų pipirų,
žiupsnelis druskos.
Gaminimas
Jautienos gabalėlius pamušame ant pjaustymo lentos. Vieną jų pusę įtriname druska ir pipirais. Ant kitos pusės dedame kumpio ir sūrio, susukame ir paslegiame. Susuktą mėsą apvoliojame miltuose, pamirkome kiaušinių baltymuose ir apvoliojame duonos trupiniuose.

Keptuvėje įkaitiname sviestą ir aliejų, sudedame jautienos suktinukus iš abiejų pusių kepame maždaug po 3 minutes, kol apskrunda ir iškepa. Kepsnius tiekiame karštus. Papuošiame citrinos griežinėliais ir šviežių prieskoninių žolelių šakelėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!