Japoniškas aguonų ir obuolių pyragas
Ingridientai:
8 kiaušiniai,
250 gramų margarino,
1,25 stiklinės cukraus,
300 gramų aguonų,
600 gramų vyninių obuolių,
8 šaukšteliai manų košės,
1,5 šaukštelio kepimo miltelių,
migdolų aliejaus,
bakalie (riešutai, apelsino žievelė, razinos)
Aguonas nuplikyti verdančiu vandeniu ir 2 kartus permalti. Obuolius nulupti, stambiai sutarkuoti. Margariną ištrinti su cukrumi, įdedant po vieną trynį. Kai cukrus ištirps, dėti po šaukštą aguonų ir tarkuotų obuolių. Baltymus išplakti, supilti į tešlą ir gerai išmaišyti. Tada sudėti manų košę, suberti bakalie, įpilti migdolų aliejaus, išmaišyti. Iškepusį pyragą galima aplieti šokolado glajumi, apiberti kokosų drožlėmis.
Daugiau apie obuolių pyragą
» Obuolių pyragas.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
[email protected] 2009-01-31 15:50:09
ka reiskia bakalie?????!!!!