Itališki makaronai II

Ingridientai:
200-300g lašišos,
100g grietinės,
100g grietinėlės,
svogūno galva,
krapų,
3-4 šk. miltų,
druskos,
pipirų,
garnyrui paruošti makaronų ir šviežių žalių įvairių daržovių,
citrina.
Gaminimas
Svogūną pakepinti, sudėti lašišą, miltus, truputį apkepinti ir supilti grietinę su grietinėle, susmulkintus krapus, pagardinti druska, pipirais ir truputį patroškinti ant silpnos ugnies. Patiekti su virtais makaronais ir šviežiomis daržovėmis apšlakstytomis citrinos sultimis. (Diana)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!