GRYBAI DREBUČIUOSE

Ingridientai:
200 g želatinos,
2 l vandens,
2 indeliai konservuotų pievagrybių,
įvairių spalvų saldžiųjų paprikų,
druskos, juodųjų pipirų.

Gaminimas
Želatiną išbrinkiname ir pakaitiname, įberiame druskos, pipirų. Konservuotus pievagrybius supjaustome griežinėliais. Iš paprikų išpjaustome ornamentus patiekalui puošti. Juos išdėliojame ant indo dugno, užpilame šiek tiek pasiruoštų drebučių ir paliekame, kad sustingtų. Kai sustingsta, dedame 1 sluoksnį pievagrybių griežinėlių ir vėl užpilame nedideliu kiekiu drebučių, paliekame sustingti. Taip pripildome visą indą. Kai sustingsta, indą palaikome karšto vandens vonelėje ir išverčiame.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!