Graikiškas apkepas
Ingridientai:Baklažanas,
500g kiaulienos ir jautienos faršo,
2 skiltelės česnako,
svogūno galva,
raudonėlio, juodų pipirų,
rozmarino, druskos,
4 pomidorai,
200g fermentinio sūrio,
petražolių.
Gaminimas
Baklažaną supjaustyti griežinėliais, pasūdyti ir truputį apkepinti alyvuogių aliejuje abi puses.
Į kiaulienos ir jautienos faršą sudėti susmulkintą česnaką, svogūną, įberti raudonėlio, juodųjų pipirų, rozmarino, druskos.
Pomidorus supjaustyti kubeliais. Fermentinį sūrį sutarkuoti. Visus šiuos ingridientus kepimo formoje dėti taip: baklažanas-faršas-pomidorai-sūris-balkažanas-faršas-pomodorai-sūris-baklažanai-sūris-susmulkintos petražolės.
Kepti 220 laipsnių karštumo orkaitėje 30min. (Diana)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!