DŽIŪVĖSIŲ TORTAS "MINUTĖLĖ"

Ingridientai:
350 g kvietinių džiūvėsių
300 ml pieno
30 g kavos
2 kiaušiniai
200 g cukraus
150 g sviesto
50 g riešutų

Gaminimas
Į verdantį pieną suberti kavą ir nukošti. Maltus džiūvėsius užpilti stikline karšto pieno su kava. Kiaušinius ištrinti su cukrumi, supilti likusį pieną ir virinti, kol sutirštės. Sviestą išsukti, palaipsniui supilant kiaušinių ir pieno mišinį. Kremą padalinti perpus: vieną dalį išmaišyti su paruoštais džiūvėsiais ir sudėti į lėkštę. Likusiu kremu papuošti tortą, pabarstyti riešutais ir pastatyti į šaldytuvą, kad sustingtų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!