2 rezultatų ieškant "rostbifas"
Įdarytas šaltas jautienos kepsnys (rostbifas)
Įdarytas šaltas jautienos kepsnys (rostbifas) Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.200 g jautienos kepsnio,2. 100 g varškės, 3.3—4 šaukštai tarkuotų krienų, l šaukštas pieno arba grietinėlės, druskos, cukraus. Gaminimas: Mėsą supjaustyti aštriu plonu peiliu kelių milimetrų stori..
Recepto vertinimas:
Jautienos kepsnys (rostbifas) Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1.1 kg jautienos filė arba nugarinės, 2.50 g riebalų, 3.druskos, pipirų, 4.30 g sviesto, 5.krienų, 6.vandens Gaminimas: Nuo mėsos nugramdyti plėves, įtrinti ją druska, pipirais ir palaikyti 30 minučių. Paskui apkepinti keptuv�..
Recepto vertinimas: