DŽIŪVĖSIŲ IR BRINZOS SUFLĖ

Ingridientai:
250 g kvietinių džiūvėsių
250 g brinzos
50 g cukraus
250 ml pieno
4 kiaušiniai
100 g sviesto
1/2 citrinos
vanilinio cukraus
25 g miltų

Gaminimas
Maltus džiūvėsius užpilti pienu. Gerai išmaišyti trynius, cukrų, prieskonius, citrinos žievelę, brinzą, plaktus baltymus ir pamirkytus džiūvėsius. Paruoštą masę sudėti į formą, išteptą sviestu ir pabarstytą miltais. Sulaistyti sviestu ir iškepti.
Ši patiekalą galima paruošti ir be brinzos ar citrinos žievelių. Tiekiamas karštas.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!