DŽIŪVĖSIŲ SKLINDŽIAI

Ingridientai:
200 g kvietinių džiūvėsių
300 ml pieno
1 kiaušinis
40 g cukraus
po 30 g margarino ir sviesto arba aliejaus
po 25 g razinų ir grietinės
50 g mielių
druskos
uogienės arba medaus

Gaminimas
Maltus džiūvėsius užpilti karštu pienu, suberti cukrų, pasūdyti ir atvėsinti. Įmušti kiaušinį, sudėti, sudėti mielės ir palaikyit 2-3 val. Į tešlą sudėti razinas ir kepti, kaip paprastus sklindžius. Tiekti su grietine arba sviestu, uogiene arba medumi.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!