Česnakų sriuba
Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
10 skiltelių česnako,
1 svogūno,
1 šaukšto aliejaus,
1 šaukštelio miltų,
0,5 stiklinės baltojo vyno,
0,5 litro sultinio,
200 g grietinėlės,
pipirų,
druskos,
čili miltelių,
0,5 šaukšto pjaustytų svogūnų laiškų.
Gaminimas:
Česnakus nuvalyti, perpjauti skilteles išilgai, susmulkinti, svogūną taip pat susmulkinti. Puode pakaitinti aliejų, jame pakepinti česnaką, svogūną, bet kad neparuduotų, nes česnakas apkars. Pabarstyti miltais, pamaišyti, supilti vyną, sultinį ir 15–20 min. pavirti. Tada supilti grietinėlę, paskaninti pipirais, druska, aitriųjų pipirų milteliais. Prieš patiekiant pabarstyti svogūnų laiškais. Šalia galima patiekti šviesią duoną.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!