Cepelinų padažas
Ingridientai:
200 - 300 gramų lašinukų,
2 - 3 svogūnų,
200 - 300 gramų grietinės,
1 šaukštas miltų,
1 stiklinės pieno,
druskos, prieskonių (pagal skonį)
Lašinukus supjaustyti smulkiais kūbeliais ir sudėti į keptuvę. Lašinukams pradėjus gelsti, į keptuvę įdėti smulkiai supjaustytus svogūnus. Kiek pakepintus svogūnus supilti į dubenėlį, paliekant dalį riebalų keptuvėje.
Į likusius riebalus sudėti miltus ir keptuvėje esantį turinšmaišyti. Kai miltai pradeda gelsti, į keptuvę supilti pieną,įdėti druską, prieskonius ir susidariusę masę maišyti kol užvirs. Tada dėti grietinę ir kiek pakaitinus visą turinį supilti į dubenį,kuriame yra paspirginti lašinukai ir svogūnai.
Padažas puikiai pagardins cepelinus ar kt.
Daugiau apie cepelinus
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!