Bulvių, silkių ir obuolių užkandis

Ingridientai:
3—4 virtos bulvės,
1—2 silkės,
2 vidutinio dydžio obuoliai,
svogūnas,
šaukštelis miltų,
2 šaukštai vandens ar pieno,
šaukštelis 9% acto, druskos,
cukraus.
Gaminimas
Išvirtos bulvės nulupamos ir supjaustomos griežinėliais. Miltai pakepinami aliejuje, kol pagels, įpilama vandens ar pieno, acto, įberiama truputis druskos, cukraus, ir užpilama ant paruoštų bulvių. Tada sudedamos juostelėmis supjaustytos silkės, obuolių kubiukai ir smulkiai supjaustytas svogūnas. Viskas sumaišoma ir papuošiama petražolių lapeliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!