BULVINIAI BLYNELIAI SU GRIKIAIS
Ingridientai:1 kg bulvių,
200 g grikių kruopų,
1 svogūnas,
kvapniųjų pipirų,
druskos,
pipirų,
aliejaus blyneliams kepti.
Gaminimas
Grikių kruopas perliejame verdančiu vandeniu, nuvarviname. Nuskustas bulves sutarkuojame, sumaišome su kruopomis ir smulkintu svogūnu, įberiame druskos, pipirų. Iš masės formuojame storokus volelius, suvyniojame į marlę kaip vyniotinius, apsukame siūlu, galus užrišame. Dedame į verdantį vandenį, pasūdome, įberiame kvapniųjų pipirų ir verdame 30 minučių. Išimame, trumpam panardiname į šaltą vandenį, atvėsina-
me, išvyniojame iš marlės. Supjaustome 2 cm storio griežinėliais ir apkepiname aliejuje iš abiejų pusių.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!