Briuselio kopūstų salotos
Ingridientai:300 g briuselio kopūstų;
1 obuolys;
1 nedidelė morka;
Svogūnų laiškų ar porų;
2 valg. š. grietinės;
2 valg. š. majonezo;
Druskos;
Pipirų;
Malto muskato riešuto.
Gaminimas
Briuselio kopūstus išverdame pasūdytame vandenyje. Atvėsiname. Stambiai supjaustome morką ir obuolį. Juos kartu su smulkintais kopūstais sumaišome su grietine ir majonezu, pagardiname druska, pipirais ir muskato riešutu. Viršų pabarstome susmulkintais svogūnų laiškais ar porais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!