BAKLAŽANŲ APKEPAS

Ingridientai:
3 stambūs baklažanai
200 g fermentinio sūrio
3 kiaušiniai
1,5 stiklinės šviežio arba rūgusio pieno
2 šaukštai sviesto
pagal skonį druskos

Gaminimas
Baklažanus supjaustyti griežinėliais, pasūdyti ir palikti 30 min. pastovėti. Po to nusausinti ir iš abiejų pusių apkepti. Keptus baklažanus sudėti į skardą ir apibarstyti sutarkuotu sūriu. Kiaušinius išplakti, sumaišyti su pienu, mišiniu užpilti baklažanus, apšlakstyti sviestu ir kepti orkaitėje, kol apkepas pagels.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!