Airiška aviena

Ingridientai:
(6-8 porcijos)
500 g avienos,
500 g bulvių,
250 g svogūnų,
1 laurų lapas,
0,5 arbatinio šaukštelio čiobrelių,
druskos, pipirų, petražolių.

Gaminimas
Avieną supjaustome nedideliais kubeliais, sudedame į puodą, įberiame druskos, pipirų, sudedame didesnę dalį supjaustytų svogūnų, laurų lapelių, čiobrelių. Mėsą užpilame vandeniu, kad apsemtų ir uždengę verdame ant nedidelės ugnies.
Kai mėsa pasidaro minkšta, sudedame bulves ir likusius svogūnus. Verdame toliau, patiekalo nemaišydami, o tik retkarčiais pakratydami, kad neprisviltų. Bulvės turi suvirti ir sukristi. Virimo pabaigoje suberiame kapotus petražoles.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!