Blynai, sklindžiai, blynai, sklindžių receptai

Čia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai blynai, sklindžiai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.

Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/receptai/blynai-sklindziai/4

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12

Lietinių vyniotinis

Varškę ir citriną su žievele sumalame mėsmale. Įmušame kiaušinį, suberiame cukrų ir gerai išmaišome. Lietinius klojame, kaip parodyta paveikslėlyje. Ant lietinių sudedame varškės masę, pabarstome saulėgrąžomis bei susmulkintais riešutais ir susukame vyniotinį. Jo kraštus užl..

Recepto vertinimas: 4

Lietinių tortas su kiauliena ir pievagrybių padažu

Kiaulieną sumalame ir su kubeliais supjaustytais svogūnais pakepiname svieste. Paskaniname kiaulienos prieskoniais. Sutarkuojame fermentinį sūrį. Dalį jo paliekame "tortui" pabarstyti, o likusį sumaišome su kiauliena.Ant sviestiniu popieriumi išklotos skardos dedame lakštinius nuolat pabar..

Recepto vertinimas: 0

PYRAGAS SU AGRASTAIS

Supjaustytus rabarbarus arba nuvalytus agrastus pavirti stiklineje vandens, suberti cukru. Kai suvirs, suberti zelatina arba zele. Maisyti, kol istirps. Miltus ismaisyti su kepimo milteliais ir cukraus pudra. Sudeti minksta margarina, grietine ir gerai isminkyti. Iskocioti, padaryti skardos dydzio b..

Recepto vertinimas: 0

Leistinukų sriuba

Kiaušiniai gerai išplakami, plakant įmaišomi miltai ir įberiama druskos. Gauta tešla turėtų būti blynų tešlos tirštumo. Jei per tiršta, atskiedžiama pienu ar vandeniu. Vanduo su pienu užvirinamas, šaukštu suleidžiami pailgi kukuliukai. Išvirusi sriuba paskaninama sviestu. P..

Recepto vertinimas: 3

Miežinių kruopų blynai

Dažniausiai kepami blynai iš vakarykštės likusios košės. Į ją įmušami kiaušiniai, suberiami miltai, pasūdoma, įpilama pieno, jei košė per tiršta, išmaišoma, ir karštuose riebaluose kepami blynai. Valgomi pietums ar pusryčiams su grietine. Panašiai kepami blynai ir iš kito..

Recepto vertinimas: 5

Tarkuotų bulvių sklindžiai

Bulves sutarkuoti, truputį nusunkti, įplakti kiaušinį, įberti druskos, išmaišyti ir kepti keptuvėje. Į šviežių bulvių tešlą dėti šaukštą miltų. Sklindžių masę galima paskaninti: užplikyti verdančiu pienu, įmaišyti į ją varškės, tarkuotų svogūnų ar salierų. ..

Recepto vertinimas: 3

Troškintos morkos su džiovintomis slyvomis ir medumi

Nuskustas morkas supjaustykite smulkiais kubeliais ir troškinkite piene su sviestu, kol bus pusiau gatavos. Paskui įberkite razinų, išmirkytų džiovintų slyvų, įdėkite medaus ir troškinkite, kol bus gatavos. Džiovintas slyvas galima pakeisti džiovintais abrikosais. Šitą troškinį gal..

Recepto vertinimas: 2

Blynai, kepti ant kopūstų lapų

Bulves sutarkuokite, nusunkite, pridėkite 0,25 žalių bulvių svorio virtų bulvių košės, druskos. viską išmaišykite. Ant švarių kopūstų lapų dėkite po samtį tešlos. Kepkite krosnyje arba orkaitėje. Iškeptus blynus supjaustykite į 4 dalis, užpilkite grietinės. Galima dar patro..

Recepto vertinimas: 0

Žemaičių blynai kitaip

Is idarui skirtu produktu uzmaisyti farsa ir apkepti mazus kotletukus.Is teslai skirtu produktu uzminkyti tesla. Formuoti kaip zemaiciu blynus i vidu deti apkeptus kotletelius.Kepti orkaiteje arba keptuveje. Skanu su grietine. Skanaus! (N.)..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai blynai su aguonomis

Du kiaušiniai išplakami, supilamas pienas, grietinė, suberiamos aguonos ir dedame miltų. Tešla turi būti skysta, kaip įprastiems lietiniams. Iš tešlos iškepame lietinius blynus ir paliekame truputi ataušti. Tuo metu išplakame likusi kiaušinį. Ataušusius lietinius susukame vamzdeliu,..

Recepto vertinimas: 5

Tortas smaližius

Prieš darant tortą į pusę stiklinės su virintu vandeniu įdėti želatinos ir palikti. Supilti pienelį į indą, dėti į jį atskirai išplaktus kiaušinių trynius ir baltymus, įdėti sodą nugesinus actu, įdėti miltus. Viską išplakti su mikseriu. Gautą masę vienodu kiekiu supilsty..

Recepto vertinimas: 4

Bulviniai blynai dzūkiškai

Sutarkuokite bulves, įmuskite 2 kiausinius, suberkite miltus, sudėkite smulkiai sutarkuotą svogūną. Viską gerai sumaisykite ir įkaitintoje keptuvėje kepkite blynus. Supjaustykite soninę juostelėmis ir kepkite. Baigiant kepti įmuskite kiausinius. Patiekite prie blynų. Skanaus!..

Recepto vertinimas: 5

Grikiniai blynai

Viską išmaišyti ir kepti blynus keptuvėje su įkaitintu aliejumi. Norint, grikius galima pakeisti mėgstamomis kruopomis. Day.lt ..

Recepto vertinimas: 0

AVIŽINIŲ DRIBSNIŲ BLYNELIAI

8 saukstus aviziniu dribsniu uzplikyti stikline verdancio vandens, kuriame pries tai istirpinti 0,5 kubelio vistienos sultinio. Palikti per nakti. Ryte itarkuoti 3 vidutinio dydzio svogunus per smulkia tarka, ideti 2 gerai isplaktus kiausinius ir 1 sauksta miltu. Tesla turi buti grietines tirstumo ..

Recepto vertinimas: 0

Bandelės su slyvų marmeladu

Mieles išleidžiame šiltame piene, įberiame 50 g miltų, išmaišome, apibarstome miltais, uždengiame ir pastatome kilti šiltoje vietoje. Ištirpiname sviestą. Užmaišome tešla iš likusių produktų. Maišome, kol tešla nelips prie indo sienelių. Tešlą uždengiame ir paliekame 20 min. k..

Recepto vertinimas: 0

Bulvinių blynų picos

Bulves nuskusti ir smulkiai sutarkuoti.Į tarkius įmušti kiaušinius, suberti druską bei prieskonius ir išmaišyti.Keptuvėje su aliejumi iškepti 10 cm pločio blynus. Paruošti įdarą: apkepinti supjaustytą svogūną, suberti šiaudeliais supjaustytas paprikas, pievagrybius. Pakeptas..

Recepto vertinimas: 0

Blyneliai su įdaru

Is miltu, kiausiniu ir pieno ismaisyti skystoka blynu tesla. Iskepti blynelius. Idarui: supjaustyti 3 bananus gabaliukais, pabarstyti cukrumi, apslakstyti citrinos sultimis. Idarytus blynelius sulankstyti i voko forma ir apkepinti. Padazas:1l apelsinu sulciu verdame puode kol uzvirs tada sudedame su..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su grybais

Grybus sukapoti ir ištroškinti su svogūnu, tada sumaišyti su grietine ir žalumynais, pasūdyti. Išmaišyti tešlą ir kepti blynus, į kuriuos vėliau įvynioti įdarą. Skanaus. ..

Recepto vertinimas: 4

Mieliniai blynai su obuoliais

Mieles sutrupinti ir sudėti į drungną pieną. Įberti žiupsnelį cukraus. Kiaušinius ir trynius išplakti su cukrumi ir sviestu. Pakilusias mieles sumaišyti su miltais ir išplaktais kiaušiniais. Miltų imti tiek, kad tešla nebūtų per kieta. Minkyti kol nebelips prie rankų. Tešlą apden..

Recepto vertinimas: 0

Mano žagarėliai (Onutės)

Kiaušinius, cukrų, miltus sudedi į indą, gerai išmaišai, išminkai. Turi gautis minkšta tešla. Kočioji gana plonus lakštus(blynus), kad neliptų - pabarstyti miltais. Pjaustai kaspinėlius ir formuoji nedidelius žagarėlius. Puode užkaitini aliejų (ar gerai įkaitęs patikrinti imetan..

Recepto vertinimas: 4

Blynai su aguonomis (Skirmantės) (foto)

Du kiaušinius išplakti, supilti pieną, grietinę, suberti aguonas ir įdėti miltų. Tešla turi būti skysta, kaip įprastų lietinių. Iš tešlos iškepti lietinius, susukti į vamzdelį, pamirkyti kiaušinio plakiny ir pavolioti džiūvėsėliuose. Kepti įkaitintame aliejuje, kol gražiai ..

Recepto vertinimas: 0

Špinatų blyneliai

Į virintą vandenį įdėti mėtų lapelius ir užšaldyti. Gautą ledo gabaliuką įdėti į taurę ir įpilti sumaišytus komponentus. Abrikosus suverti ant šiaudelio ir įdėti į taurę. Šaltinis: http://www.coctail.lt ..

Recepto vertinimas: 0

Varškėčiai su cinamonu ir kisieliaus padažu

Kiausini suplakame su cukrumi ir druska. Miltus sumaisome su cinamonu. Varske pertriname per tinkleli ir sumaisome su kiausinio plakiniu bei miltais. Formuojame blynu formos varskecius ir kepame keptuveje su aliejumi. Padažzui uzžverdame sultis. Supilame nedideliame kiekyje vandens išsleistąa kr..

Recepto vertinimas: 5

Bulviniai sklindžiai

Bulves nuplauname, nuskutame ir sutarkuojame stambia tarka. Tarkius sudedame ant tankaus sieto ir perliejame šalto vandenio srove, po to nuvarviname ir nuspaudžiame per retą audeklą. Įmušame kiaušinį, įberiame maltų pipirų, džiovintų susmulkintų mairūnų arba šalavijų lapelių, pa..

Recepto vertinimas: 0

Graikiški blynai (Skirmantės) (foto)

Į puodą supilti vandenį, sudėti sviestą, druską, užkaisti ir vos tik užvirs intensyviai maišant suberti miltus. Nesiliaujant maišyti dar pakaitinti, kol masė sutirštės, o to nukelti nuo ugnis. Į ataušusią masę po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išmaišyti. Kepti įkaitintoje..

Recepto vertinimas: 5

Puslapiai: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12