ŽUVIENE IS PUGZLIŲ IR KITŲ SMULKIŲ ŽUVELIŲ
Ingridientai:1 kg žuvų,
2,5-3 l vandens,
petražolė, svogūnas,
poras, salieras,
truputis juodųjų pipirų (nemažų),
laurų lapelių, druskos.
Gaminimas
Žuvys išdarinėjamos, nuskutamos, nuplaunamos. Pūgžlių žvynų skusti nereikia, nes jie žuvienei suteikia glitumo. Visas žuvis sudedame į puodą ir verdame ant nedidelės ugnies 50-60 tnin. Išvirusį sultinį (prieskonius sudedame pabaigoje) nukošiame ir patiekiame į stalą sultiniams skirtuose puodeliuose kartu su balta duona ar įdarytais pyragėliais. Atskirai lėkštėje galima patiekti ir išvirusias žuvis.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!