Virta žuvis su razinomis
Ingridientai:1,5kg. žuvies (karpio, lydekos),
prieskoninių daržovių (morkos, saliero, petražolės, svogūno, poro),
maltų pipirų, druskos,
laurų lapų.
Padažui:
1 stiklinė baltojo vyno,
150g. razinų, gvazdikėlių,
malto cinamono,
2 šaukštai cukraus,
1 šaukštas miltų,
1 šaukštas sviesto,
citrinų sulčių, druskos.
Gaminimas
Žuvį nuvalome, nuplauname, supjaustome gabalais ir išverdame su prieskoninėmis daržovėmis ir prieskoniais. Iš recepte nurodytų produktų išverdame padažą. Miltus pakepiname svieste, atskiedžiame sultiniu, kuriame virė žuvis, ir supilame į padažą. Išvirtus žuvies gabalus sudedame į padažą ir 10 minučių kepame karštoje orkaitėje.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!