Šviežių kopūstų salotos su morkomis
Ingridientai:1 nedidelė baltagūžio kopūsto gūžė,
1/2 citrinos sultys,
1 šaukštas alyvų aliejaus, druskos,
100 g grietinės,
2-3 šviežios morkos petražolių lapelių.
Gaminimas
Kopūsto gūžę nuplauname nuvarviname, supjaustome plonomis juostelėmis, pašlakstome citrinų sultimis, užpilame aliejumi, pasūdome ir mediniu šaukštu suspaudžiame, kad kopūstai suminkštėtų. Atsiradusį skystį nusemiame. Kopūstus sudedame į salotinę, uždedame grietinę, apibarstome tarkuotomis morkomis, puošiame petražolių lapeliais ir tiekiame.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!