ŠVIEŽIŲ KOPŪSTŲ SRIUBA SU RŪKYTU KUMPIU

Ingridientai:
100 g vištienos sultinio,
50 g kopūsto,
15 g keptų svogūnų,
15 g keptų salierų,
15 g keptų morkų,
20 g kumpio,
grietinėlės, druskos,
Vegetos, maltų juodųjų pipirų,
žalumynų,
Gaminimas
Į verdantį sultinį suberiame šiaudeliais pjaustytus kopūstus, verdame 3 minutes. Tada sudedame kepintas prieskonines daržoves, įberiame prieskonių ir verdame dar 3 minutes. Nukėlę suberiame šiaudeliais pjaustytą kumpį, supilame grietinėlę, pabarstome žalumynais. Tiekiame išgremžtuose duonos kepaliukuose.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!