Su alumi virtos kiaulienos dešrelės (Ramunės)
Ingridientai:400 g šviežių kiaulienos dešrelių,
1 stiklinė alaus,
bulviniai kroketai,
2 mėlyni svogūnai,
konservuoti kukurūzai,
aliejus, druska.
Gaminimas
Į puodą įpilame 1 stiklinę vandens, užverdame. Tada sudedame dešreles, supilame alų ir sumažinę ugnį išverdame. Aliejuje iškepame kroketus. Jiems baigiant kepti į aliejų sudedame ketvirčiais supjaustytus svogūnus, pabarstome druska. Dešreles patiekiame karštas su bulviniais kroketais, svogūnais ir konservuotais kukurūzais.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!