Su alumi virtos kiaulienos dešrelės (Ramunės)

Ingridientai:
400 g šviežių kiaulienos dešrelių,
1 stiklinė alaus,
bulviniai kroketai,
2 mėlyni svogūnai,
konservuoti kukurūzai,
aliejus, druska.
Gaminimas
Į puodą įpilame 1 stiklinę vandens, užverdame. Tada sudedame dešreles, supilame alų ir sumažinę ugnį išverdame. Aliejuje iškepame kroketus. Jiems baigiant kepti į aliejų sudedame ketvirčiais supjaustytus svogūnus, pabarstome druska. Dešreles patiekiame karštas su bulviniais kroketais, svogūnais ir konservuotais kukurūzais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!