SKLINDŽIAI SU SĖLENOMIS

Ingridientai:
5 šaukštai sėlenų,
4 šaukštai miltų,
1 kiaušinis,
1/2 šaukštelio kepimo miltelių,
50 g plaktos grietinėlės,
30 g uogų,
aliejaus, cukraus,
druskos, pieno.

Gaminimas
Miltus persijojame, suberiame kepimo miltelius ir sėlenas, išmaišome, įmušame kiaušinį ir maišydami pilame pieną. Padarome grietinės tirštumo masę, suberiame prieskonius ir 20 minučių paliekame pastovėti. Įkaitiname keptuvę, įpilame aliejaus ir, šaukštu dėdami tešlą, kepame blynus. Tiekiame su grietinėle ir uogiene.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!