Ryžių ir veršienos blyneliai
Ingridientai:150 g virtų ryžių,
80 g maltos veršienos,
2 kiaušiniai,
1 šaukštelis kmynų,
pipirų,
muskatų,
druskos,
miltų blynams pavolioti.
Padažui:
50 g grietinėlės,
1 šaukštelis sojos padažo,
1 šaukštas smulkintu petražolių,
aliejaus kepti.
Gaminimas
Ryžius sumaišome su malta veršiena, imušame kiaušinį, įberiame prieskonių, gerai išmaišome. Formuojame apvalius paplotėlius ir apvoliojame miltuose. Kitą kiaušinį iįplakame ir į jį sumerkiame paplotėlius. Įkaitiname keptuvę ir supilame aliejų. Sudedame blynus ir apkepiname iš abiejų pusių. Taip paruoštus sudedame į kepimo skardą ir įkaitintoje orkaitėje kepame 8 minutes 180 °C temperatūroje.
Ruošiame padažą: pakaitiname grietinėlę ir suberiame produktus. Tiekdami užpilame ant blynu.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!