Ryžių ir veršienos blyneliai

Ingridientai:
150 g virtų ryžių,
80 g maltos veršienos,
2 kiaušiniai,
1 šaukštelis kmynų,
pipirų,
muskatų,
druskos,
miltų blynams pavolioti.

Padažui:
50 g grietinėlės,
1 šaukštelis sojos padažo,
1 šaukštas smulkintu petražolių,
aliejaus kepti.
Gaminimas
Ryžius sumaišome su malta veršiena, imušame kiaušinį, įberiame prieskonių, gerai išmaišome. Formuojame apvalius paplotėlius ir apvoliojame miltuose. Kitą kiaušinį iįplakame ir į jį sumerkiame paplotėlius. Įkaitiname keptuvę ir supilame aliejų. Sudedame blynus ir apkepiname iš abiejų pusių. Taip paruoštus sudedame į kepimo skardą ir įkaitintoje orkaitėje kepame 8 minutes 180 °C temperatūroje.

Ruošiame padažą: pakaitiname grietinėlę ir suberiame produktus. Tiekdami užpilame ant blynu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!