Ryžių ir grybų salotos
Ingridientai:1 stiklinė nevirtų laukinių ryžių,
1 stiklinė pjaustytų pievagrybių,
1 stiklinė šaldytų virtų šparaginių pupelių,
1 raudona saldžioji paprika,
1/2 svogūno.
Užpilui:
3/4 stiklinės majonezo,
1/4 stiklinės garstyčių,
2 šaukštai raudonojo vyno acto,
1/2 šaukštelio druskos,
1/4 šaukštelio maltų pipirų.
Gaminimas
Ryžius išverdame pagal nurodytą receptūrą, nusunkiame, uždengiame ir pastatome 30 minučių.
Į virtus ryžius sudedame supjaustytus pievagrybius, virtas šparagines pupeles, kubeliais pjaustytą papriką, smulkintą svogūną, sumaišome. Užpilui skirtus produktus gerai išmaišome ir užpilame ant salotų.
(Kviečiu prie st)
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!