Ryžių ir grybų salotos

Ingridientai:
1 stiklinė nevirtų laukinių ryžių,
1 stiklinė pjaustytų pievagrybių,
1 stiklinė šaldytų virtų šparaginių pupelių,
1 raudona saldžioji paprika,
1/2 svogūno.

Užpilui:
3/4 stiklinės majonezo,
1/4 stiklinės garstyčių,
2 šaukštai raudonojo vyno acto,
1/2 šaukštelio druskos,
1/4 šaukštelio maltų pipirų.

Gaminimas
Ryžius išverdame pagal nurodytą receptūrą, nusunkiame, uždengiame ir pastatome 30 minučių.
Į virtus ryžius sudedame supjaustytus pievagrybius, virtas šparagines pupeles, kubeliais pjaustytą papriką, smulkintą svogūną, sumaišome. Užpilui skirtus produktus gerai išmaišome ir užpilame ant salotų.
(Kviečiu prie st)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!