Krevečių ir avokado salotos
Ingridientai:
100 gramų virtų krevečių,
1 avokado,
3 šaukštų susmulkinto agurko,
2 šaukštų susmulkintų svogūno laiškų,
1/2 laimo vaisiaus,
2 šaukštų susmulkinto svogūno,
2 šaukštų majonezo,
druskos
Susmulkinę svogūną ir laiškus, išpjaukite agurko sėklas ir supjaustykite likusias dalis. Avokado vaisių apipjaukite išilgai apie kaulą ir puses atskirkite.
Supjaustykite krevetes į 1 centimetro dydžio gabalėlius, sudėkite susmulkintus svogūnus, svogūno laiškus, agurką, avokado minkštimą, išspauskite laimo sultis, įberkite žiupsnį druskos, majonezo ir viską permaišykite.
Įdarą sudėkite atgal į išskobtą avokado kevalą, patiekite su supjaustytais salotos lapais ir kukurūzų traškučiais ar pakepintos baltos duonos riekelėmis.
Šį receptą galima paįvairinti pridedant ridikėlių ar ropės. Gerai susmulkinti čili ar kario milteliai tinka užbarstyti ant salotų prieš patiekiant.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!