Kiaulienos filė ir kopūstų salotos

Ingridientai:
200 g šviežių kopūstų,
160 g morkų,
16 džiovintų slyvų be kauliukų,
120 g rūkytos kiaulienos filė
3 šaukštai citrinų sulčių,
5 šaukštai alyvų aliejaus, druskos,
pipirų,
susmulkintų petražolių.
Gaminimas
Kopūstus supjaustome kvadratėliais ir trumpai apverdame pasaldintame bei pasūdytame vandenyje. Morkas supjaustome nedidelėmis lazdelėmis ir nuplikome verdančiu vandeniu. Slyvas supjaustome į 4 dalis. Kiaulienos filė supjaustome lazdelėmis.
Visus paruoštus produktus sumaišome, užpilame citrinų sulčių bei aliejaus plakiniu su prieskoniais ir petražolėmis. Papuošiame džiovintomis slyvomis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!