Itališka daržovių sriuba

Ingridientai:
50 g burokėlių,
15 g morkų,
130 g bulvių,
50 g pomidorų,
25 g saliero šaknies,
15 g petražolės šaknies,
50 g špinatų,
20 g svogūnų,
20 g alyvuogių aliejaus,
5 g tarkuoto sūrio,
400 g vandens arba sultinio.
Gaminimas
Burokėlius, morkas, bulves, saliero ir petražolės šaknį sutarkuokite stambia tarka. Pomidorus, špinatus ir svogūnus smulkiai supjaustykite. Visas daržoves 5 min. apkepinkite alyvuogių aliejuje ir įmeskite jas į verdantį vandenį arba sultinį. Sumažinkite ugnį ir virkite, kol daržovės suminkštės. Pagal skonį pridėkite druskos ir pipirų. Prieš patiekdami įberkite tarkuoto sūrio.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!