Aguročių apkepas
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
600 g aguročių,
100 g fermentinio sūrio,
2 kiaušiniai,
2 šaukštai sviesto arba margarino,
0,5 stiklinės pieno,
3 šaukštai džiūvėsėlių,
pipirų, druskos,
petražolių lapelių.
Gaminimas:
Agurotį išdarinėti, išvirti pasūdytame vandenyje, pertrinti per sietelį. Šią masę patroškinti su sviestu arba margarinu, suberti tarkuotą sūrį, džiūvėsėlius, sudėti trynius išplaktus baltymus, šaukštą supjaustytų petražolių, supilti pieną, įberti maltų pipirų, pasūdyti, išmaišyti.
Indą, kuriame keps, ištepti riebalais, pabarstyti džiūvėsėliais ir sudėti aguročių masę. Paviršių apšlakstyti riebalais ir kepti kol apkepas atšoks nuo indo. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!