Agurkinė sriuba
Ingridientai:
400 gramų jautienos ar vištienos sriubos rinkinio
1 svogūno
1 didelės morkos
4 raugintų agurkų
2 didelės bulvės
1/2 stiklinės ryžių ar perlinių kruopų
lauro lapų
česnaku
petražolių
pipirų
Iš sriubos rinkinio, svogūno, lauro lapų verdamas sultinys, apie 1,5 valandos. Išvirus išimami kaulai, nuimama mėsa ir supjaustyta sudedama į sultinį.
Morką sutarkuojame burokine tarka ir lengvai apkepame, sudedame į sultinį. Agurkus tai pat sutarkuojam burokine tarka, bulves supjaustome kubeliais ir sudedame į verdantį sultinį. Suberiame kruopas. Verdame viską dar 15 minučių, kol bulvės ir ryžiai išvirs. Jei dedame perlines kruopas, jas teks pavirti ilgiau.
Paskaniname sriubą pipirais, smulkintu česnaku ir petražolėmis. Dar kelias minutes pakaitiname ir išjungiame.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Geri-receptai.lt 2012-02-20 21:55:37
Miela kuku, nekomentuokite toki? smulkmen? nes jau kelint? kart? man tenka ra?yti jums ? elektroninius lai?kus perspejimus.
kuku 2012-02-12 18:07:40
A? dedu ? agurkin? sriub? tik raugintus agurkus, morkytes, bulves ir kaip visuomet druskyt?s:)
Pasigaminkite labai skanu:)
andrele 2011-06-10 22:11:39
Sultinys kogero yra surus taigi perlines kruopas reikia virti atskirai kad neparuduotu
Rasa 2011-05-18 19:30:57
nuotraukoje agurkai supjaustyti,o recepte sutarkuoti!!!
Liuxxxxxxx 2009-07-08 12:44:34
Mmmm... Isbandysim...