Troškiniai, troškinių receptai
Čia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai troškiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai/troskiniai/9
Savo sultyse troškinta jautiena
Savo sultyse troškinta jautiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 svogūnai, druskos, pipirų, 50 g sviesto. Gaminimas: Mėsą supjaustyti ir išmušti. Puodą padengti sviestu, tada sudėti mėsą, o ant viršaus supjaustytą svogūną. Viršuje vėl uždėti mėsą. Apibarstyti ..
Recepto vertinimas:
PIKANTIŠKAS MAKARONŲ TROŠKINYS
PIKANTIŠKAS MAKARONŲ TROŠKINYSIngridientai:200g rūkytos dešros500g norimos rūšies makaronų200g šaldytų krevečiųpo 1 geltoną ir raudoną papriką1svogūnas1 šaukštas sojos padažo3 skiltelės česnako2 kiaušiniai 1 šaukštas miltų2 šaukštai aliejauspagal skonį pipirų, druskos, �..
Recepto vertinimas:
Avienos troškinys su pupomisIngridientai:600 g avienos (nugarinės), 2 stiklinės vandens, 400 g ššviežių pupų, 4 svogūnai, 6 porai, 1 skiltelė česnako, druskos, pipirų, mairūno, 5-6 pomidorai.Gaminimas Į pasūdytą vandenį sudėti mėsą, supjaustytą gabalais su kaulais ir užvirin..
Recepto vertinimas:
TROŠKINTA ŽŪVIS SU ŽALUMYNAIS IR DŽIŪVĖSIAIS
TROŠKINTA ŽŪVIS SU ŽALUMYNAIS IR DŽIŪVĖSIAISIngridientai:100 g kvietinių džiūvėsių600 g žūvies150 g svogūnų laiškų500 ml pieno2 kiaušiniai40 g miltųmaltų juodųjų pipirųdruskospetra..
Recepto vertinimas:
Keptos bulvės su troškintals grybais
Keptos bulvės su troškintals grybais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g konservuotų grybų, 50 g lašiniukų, 2 svogūnai, 10 virtų bulvių, druskos, kmynų, sultinio. Gaminimas: Grybus supjaustyti strypeliais, lašiniukus kubeliais, svogūnus sukapoti ir viską patroškinti. Bulves supjaust..
Recepto vertinimas:
Jautienos troškinys su kukurūzais
Jautienos troškinys su kukurūzais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.500g. jautienos išpjovos 2.2 šaukštai aliejaus 3.1/2 šaukštelio druskos 4.1/2 šaukštelio juodųjų pipirų 5.1 šaukštelis sojų padažo 6.1 kubelis mėsos sultinio 7.2 gabalėliai porų 8.2 šaukštai sviesto 9.28..
Recepto vertinimas:
Vyne troškinti kopūstaiIngridientai:0,5 kg kopūstų, nedidelis svogūnas, 2 šaukštai cukraus, 1/4 l. vyno, keli lauro lapeliai, druska, pipirai, kmynai.Gaminimas Keptuvėje išlydykite 1 šaukštą taukų, suberkite cukrų ir kaitinkite , kol jis karamelizuosis ir švelniai parus, suberkite s..
Recepto vertinimas:
Su bruknėmis troškinta jautiena
Su bruknėmis troškinta jautiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 500 g jautienos, 2 svogūnai, 60 g riebalų, 1 šaukštas miltų, druskos, pipirų, kmynų, mairūno, 0,5 stiklinės bruknių. Gaminimas: Mėsą supjaustyti, pavolioti miltuose ir pakepti kartu su svogūnais. Viską apibarstyti drusk..
Recepto vertinimas:
Mėsos griežinėliai, troškinti kavoje
Mėsos griežinėliai, troškinti kavoje Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.2 svogūnai, 3.2 šaukštai riebalų, 4.2 šaukštai miltų,5. 1 stiklinė vandens, 6.1/2 stiklinės stiprios kavos, 7.1 šaukštelis druskos, 8.50 g grietinės, 9.2 pomidorai, 10.petražolės la..
Recepto vertinimas:
Troškinta veršiena Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 600 g veršienos, riebalų, morka, svogūnas, petražolė, druskos, 2 stiklinės vandens, 2 šaukštai grietinės, 2 šaukšteliai miltų. Gaminimas: Veršieną išmušti, apkepinti. Sudėti supjaustytas daržoves, tada viską pakepinti, įpilti ..
Recepto vertinimas:
Virti porai su troškintais grybais
Virti porai su troškintais grybais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 8 porai, 300 g grybų, 1 šauktas sviesto, 1 šaukštas miltų, 1,5 stiklinės sultinio, 2 šaukštai grietinės, 2 tryniai, 2 šaukštai tarkuoto sūrio, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Porus išvirti pasūdytame vandenyje, n..
Recepto vertinimas:
Troškinta menkė su lapkotiniais salierais
Troškinta menkė su lapkotiniais salieraisIngridientai:500 g menkės filė, 3-4 salieru stiebai, 4 morkos, 3 šaukštai sviesto arba aliejaus, 1 saldžioji paprika, druskos, maltų pipirų, citrinų sulčių.Gaminimas Menkės filė nuplauname šaltu vandeniu, nusausiname apšlakstome citrin..
Recepto vertinimas:
Aviena, troškinta su kopūstų griežinėliais
Aviena, troškinta su kopūstų griežinėliaisIngridientai:500g avienos (minkštimo), 60g riebalų, 1 svogūnas, 2 pomidorai, druskos, 1kg šviežių kopūstų, vandens, pipirų, žalumynų. Gaminimas Mėsą supjaustyti kubeliais ir apkepinti troškintuve. Įdėti supjaustytą svogūną, įberti d..
Recepto vertinimas:
Bulvės, troškintos sudžiovintomis slyvomis
Bulvės, troškintos sudžiovintomis slyvomis Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10 bulvių, 1 stiklinė džiovintų slyvų, 2 stiklinės svogūnų padažo, 3 pomidorai, druska, žalumynai. Gaminimas: Nuskustas bulves supjaustykite, apkepinkite ir sudėkite į troškintuvą kartu su džiovintomis slyv..
Recepto vertinimas:
Troškinys su kumpiu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 4 – 5 bulvės, 50 g margarino, 200 g rūkyto kumpio, 2 svogūnai, 50 g „Šėtos“ sūrio, 3 pomidorai, 2 šaukštai grietinės, 1 stiklinė vandens, druska. Gaminimas: Margariną ištirpinkite, sudėkite gabaliukais supjaustytas bulves..
Recepto vertinimas:
Troškinta jautiena su svogūnais
Troškinta jautiena su svogūnais Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 160 g jautienos, 120 g svogūnų, 100 g sultinio, 15 g sviesto, 5 g acto, 10 g vyno, 5 g miltų, lauro lapelių, kalendrų, nemaltų pipirų, druskos, maltų pipirų, žalumynų. Gaminimas: Jautieną supjaustykite gabalais, išmuški..
Recepto vertinimas:
Grybai troškinti su bulvėmis ir žirniais
Grybai troškinti su bulvėmis ir žirniais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g grybų, 1 svogūnas, 1,5 stiklinės žirnių, 3 šaukštai aliejaus, 3 šaukštai grietinėlės, vandens, druskos, pipirų, krapų. Gaminimas: Grybus ir svogūną sukapoti ir troškinti aliejuje. Sudėti pjaustytas bu..
Recepto vertinimas:
TROŠKINTOS GRYBŲ SALOTOSIngridientai:200 g virtų pupelių200 g virtų grybų200 g virtų morkųsvogūnas2 šaukštai aliejausdruskospipirųGaminimasMorkos ir grybai supjaustomi kubeliais. Svogūnas supjaustomas ir pakepinamas aliejuje. Paskui ..
Recepto vertinimas:
TROŠKINTA ŽUVISIngridientai:150 g žuvies filė, 50 g sūrio,30 g cukinijos, žuvies prieskonių.Garnyrui: 20 g salierų stiebų,20 g raudonos saldžiosiospaprikos,10 g mėlynojo svogūno,2 skiltelės česnako, 30 pomidorų,20 g aliejaus,..
Recepto vertinimas:
TROŠKINTA JAUTIENA SU BRUKNĖMIS
TROŠKINTA JAUTIENA SU BRUKNĖMISIngridientai:500g jautienos2 svogūnai60g riebalų1 šaukštas miltų0,5 stiklinės brukniųdruskos, pipirųkmynų, mairūnoGaminimasMėsą supjaustyti nedideliais kubeliais arba pailgais gabalėliais, apvol..
Recepto vertinimas:
Grybai, troškinti su porais arba svogūnais
Grybai, troškinti su porais arba svogūnais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g šviežių grybų, 400 g svogūnų arba porų, 3 šaukštai margarino, 1 šaukštas miltų, 0,5 stiklinės sultinio, 1 stiklinė grietinės, druskos, citrinos sulčių, žalumynų. Gaminimas: Nuvalytus ir nuplautus g..
Recepto vertinimas:
GRIETINĖJE TROŠKINTI KALMARAIIngridientai:800g virtų kalmarų3 svogūnai100g sviesto1 stiklinė grietinės2 šaukštai miltų0,5 stiklinės vandensryšulėlis petražoliųdruskos, pipirųGaminimasŠiaudeliais supjaustyti virtus k..
Recepto vertinimas:
Troškinta aviena su bulvėmis Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 120 g avienos, 100 g šviežių pomidorų, 100 g bulvių, 40 g morkų, 25 g svogūnų, 25 g pomidorų tyrės, 15 g lydyto lajaus, druskos, žalumynų. Gaminimas: Avieną supjaustykite 10 – 15 gramų gabalėliais, morkas – 1 cm k..
Recepto vertinimas:
BUROKĖLIŲ TROŠKINYS SU PUPELĖMIS
BUROKĖLIŲ TROŠKINYS SU PUPELĖMIS Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 2 kg virtų burokėlių, 0,5 l virtų pupelių, po 300 g morkų ir svogūnų, 1 stikl. pomidorų padažo, 1 stikl.aliejaus, druskos, cukraus, pipirų. Gaminimas: Puode su aliejumi apkepinu susmulkintu..
Recepto vertinimas:
SILKĖS, TROŠKINTOS SU KRIAUŠĖMIS
SILKĖS, TROŠKINTOS SU KRIAUŠĖMISIngridientai:500 g silkių nugarinės2 stiklinės pieno3-4 kriaušėscitrina3/4 stiklinės balto vynopagal skonį pipirų, cinamono,citrinos žievelės, cukraus, druskosGaminimasSilkes išmirkyti piene. K..
Recepto vertinimas: