Blynai, sklindžiai, blynai, sklindžių receptai
Čia rasi atrinktus receptus, priskirtus kategorijai blynai, sklindžiai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai/blynai-sklindziai/12
Lietiniai su apelsininiu kremu
Lietiniai su apelsininiu kremuIngridientai:9-10 lietinių blynų.Padažui:100 g sviesto, 2-3 šaukštai miltų,1 apelsino nutarkuota žievelė,2 apelsinų sultys,0,5 stiklinės cukraus,1 pakelis vanilinio cukraus, 200 g grietinėlės.Papuošimui: 1..
Recepto vertinimas:
Bulviniai blyneliai su sojomis (Ramunės)
Bulviniai blyneliai su sojomis (Ramunės)Ingridientai:500 g bulvių, 1 pak. sojų faršo, 2 valg. š. miltų, 1 kiaušinis, svogūnas, aliejus, druska ir malti juodieji pipirai. Gaminimas Užvirkite vandenį, į jį dėkite sojų faršą ir kelias minutes pakaitinkite. Tada nukelkite nuo ugnie..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir arbūzų sklindžiaiIngridientai:500 g arbūzo 500 g bulvių 2 šaukštai miltų 1 kiaušinis 2 šaukštai taukų 1/2 stiklinės grietinėsGaminimasBulves ir arbūzą smulkiai sutarkuoti, supilti miltus, druską, įmušti kiaušinį, viską sumai&..
Recepto vertinimas:
Bulviniai blynai su migdolais ir razinomis
Bulviniai blynai su migdolais ir razinomisIngridientai:500 g bulvių; 1 kiaušinis; 1 valg. š. maltų migdolų; 1 valg. š. kapotų migdolų; 2 valg. š. razinų; Žiupsnelis druskos.Gaminimas Bulves nuskusti, nuplauti ir sutarkuoti. Įmušti kiaušinį, sudėti maltus ir kapotus migdolus, razinas..
Recepto vertinimas:
RYŽIŲ IR VERŠIENOS BLYNAIIngridientai:150 g virtų ryžių, 80 g maltos veršienos, 2 kiaušiniai, 1 šaukštelis kmynų, pipirų, muskatų, druskos, miltų blynams pavolioti.Padažui: 50 g grietinėlės, 1 šaukštelis s..
Recepto vertinimas:
Lietiniai su apelsininiu kremu
Lietiniai su apelsininiu kremuIngridientai:9-10 lietinių blynų.Padažui:100 g sviesto, 2-3 šaukštai miltų,1 apelsino nutarkuota žievelė,2 apelsinų sultys,0,5 stiklinės cukraus,1 pakelis vanilinio cukraus, 200 g grietinėlės.Papuošimui: 100 g grietinėlės, 1 šaukštas cukraus, kelios ape..
Recepto vertinimas:
TIRŠTOJI ŽUVIENĖIngridientai:1 kg žuvies3 šaukštai miltų60 g sviesto150 g grietinės2 svogūnaipetražolių lapeliai1,5 l vandens6 grūdeliai kvapniųjų pipirųdruskos, pipirųGaminimasŽuvį su prieskoniais išvirti..
Recepto vertinimas: