Vištiena, vištienos receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Vištiena. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/vistiena/8
Rizotas su daržovėmis ir pievagrybiais
Rizotas su daržovėmis ir pievagrybiaisIngridientai:4 porcijoms: 2 artišokai; 1 citrinos sultys; 2 nedideli nulupti ir sukapoti pomidorai; 90 ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus; 1 šiek tiek sutraiškyta česnako skiltelė; 150 g supjaustytų griežinėliais pievagrybių; 2 nedideli smulkiai s..
Recepto vertinimas:
Ukrainietiški bulvių blyneliai
Ukrainietiški bulvių blyneliaiIngridientai:Bulvių,Miltų,Maltos mėsos (gali būti kiauliena, vištiena, ar kt.),Prieskonių mišinio (Vegeta),1 kiaušinio.GaminimasNuskustas bulves sutarkuoti taip pat kaip kugeliui, įdėti porą valgomų šaukštų miltų, prieskonių pagal reikalą ir išmaiš..
Recepto vertinimas:
Obuolių sunkoje troškinta triušiena
Obuolių sunkoje troškinta triušiena Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250g triušienos, 20g naminio sviesto, 2,5g druskos, 0,5g grūstų juodųjų pipirų, 1 lairo lapų, 3g petražolių, 0,5g džiovintų čiobrelių, 3 kvapniųjų pipirų, 3g česnako Gaminimas: 250g..
Recepto vertinimas:
Vištiena, troškinta su ryžiais
Vištiena, troškinta su ryžiais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 stiklinė ryžių, 3 šaukštai sviesto, 2 svogūnai, 1 salieras, 1 morka, 2 stiklinės kubeliais supjaustytos virtos ar keptos paukštienos, 1 stiklinė konservuotų žirnelių, druskos, pipirų, 1 lauro lapelis, (1 stikinė konser..
Recepto vertinimas:
Vištienos mišrainė Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g keptos ar virtos vištos, 1 virta morka, 1 obuolys, 10 džiovintų slyvų, 5 šaukštai majonezo, druskos. Gaminimas: Vištiena, morka, obuolys smulkiai supjaustomi. Slyvos išmirkomos ir supjaustomos ruoželiais. Viskas sumaišoma, ..
Recepto vertinimas:
Salotos su marinuota ir kepta vištiena
Salotos su marinuota ir kepta vištienaIngridientai:4 porcijos 1,25 cm imbiero šaknies, 1 česnako skiltelė, 125 ml sojos padažo, 30 ml (2 šaukštai) cukraus, 45 ml (3 šaukštai) ryžių vyno, 45 ml (3 šaukštai) sezamo aliejaus, 125 ml augalinio aliejaus, 1 raudonoji saldžioji paprika, 4 vi..
Recepto vertinimas:
Vištienos vyniotinis su apelsinais
Vištienos vyniotinis su apelsinais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 250g kiaulienos arba vištienos faršo, 50g kapotų džiovintų abrikosų, 50g obuolių kubelių, 40g kiaušinio baltymo, 30g kepintų migdolų, 30g razinų, 4g druskos, 0,05g maltų juodųjų pipirų, 40..
Recepto vertinimas:
Lietiniai su vištienaIngridientai:8 iškepti lietiniai, virtos arba keptos vištienos (baltos mėsos), 2 stiklinės pieno, 80 g sviesto, 100 g fermentinio aštraus sūrio, 2 šaukštai miltų, trinto muskato riešuto, pipirų, druskos.Gaminimas Mėsą supjaustyti plonomis juostelėmis. Sviestą..
Recepto vertinimas:
Pikantiškos salotos su vištiena
Pikantiškos salotos su vištienaIngridientai:1 indelis konservuotų kukurūzų150g kepintų, sūdytų žemės riešutųketvirtis rūkytos vištienos4 šaukštai majonezo4 griežinėliai konservuotų ananasųGaminimasKonservuotus kukurūzus ir ananasus nusausinti. Ananasus supjaustyti kubeliais. Vi�..
Recepto vertinimas:
Pikantiški vištų sparneliai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.12 vištų sparnelių. Marinatui: 2.1 stiklinė (250ml) pomidorų padažo, 3.1 svogūnas (50g), 4.1 česnako skiltelė, 5.2 1šрaukštai “Worchester” padažo, 6.2 šaukštai citrinų sulčių, 7.1 šaukštelis aštr..
Recepto vertinimas:
Gaivios vištienos salotosIngridientai:1 rūkyta vištienos šlaunelė, 500-700 gr. pekino kopūsto, 200-300 gr. konservuotų ananasų, 150 gr. poro, 200-300 gr. fermentinio sūrio, 4-5 šaukštai majonezo.Gaminimas Šlaunelę supjaustome juostelėmis, taip pat pjaustome ir sūrį. Pekino kopūstą..
Recepto vertinimas:
Įdaryta grybais višta Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 višta (apie 1,2 kg), 2.400 šviežių grybų, 3.1 raudonoji paprika, 4.1 svogūno galva, 5.3 valg. šaukšt. sviesto, druskos, pipirų ir žalumynų Gaminimas: 1. Išvalytą vištą padėkite ant pjaustymo lentelės krūtinėle į apač..
Recepto vertinimas:
Kepta vištiena su rozmarinuIngridientai:1 kg. viščiukas, 2 šaukštai citrinų sulčių, 5 šaukštai alyvuogių aliejaus, 2 arbatiniai šaukšteliai sulmulkinto šviežio rozmarino, 1 citrina, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Paruoštą viščiuką nuplauname, nusausiname ir supjaustome gabala..
Recepto vertinimas:
Kepta višta arba gaidys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 višta, 50 g rūkytų lašinių, 1 šaukštas taukų, 1 šaukštas sviesto, petražolių, druskos, citrinos sulčių. Gaminimas: Vištą nuvalykite, įtrinkite druska. Krūtinę ir šlauneles prismaigstykite supjaustytų lašinukų. Vištą..
Recepto vertinimas:
Pyragas su vištiena Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Tešlai: 200 ml kvietinių miltų 75 g sviesto arba margarino ½ žiupsnelio druskos ½ arbatinio šaukštelio smulkiojo cukraus 2 valg. šaukštai vandens Įdarui: 200 ml gabaliukais supjaustytos virtos arba ant grotelių keptos vištienos 10..
Recepto vertinimas:
Trinta prancūziška sriubaIngridientai:200 g vištienos, 10 g petražolių, 10 g morkų, 10 g svogūnų, 10 g miltų, 15 g sviesto, 60 g grietinėlės, 0,5 kiaušinio trynio, 10 g špinatų, 20 g pomidorų, 20 g šparaginių pupelių, druskos.Gaminimas Vištieną kartu su svogūnais iš..
Recepto vertinimas:
Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)
Ėrienos sriuba Chalisko stiliumi (Birria estilo o Jalisco)Ingridientai:6 porcijoms: 1,2 kg ėrienos (menties arba kumpio); 3 dideli pomidorai; 1 baltasis svogūnas; 2 česnako skiltelės; ½ arb. š. džiovintų raudonėlių; Druska ir ką tik malti juodieji pipirai; 4 valg. š. aliejaus; 2 l vi..
Recepto vertinimas:
Ant iešmo kepta vištiena su daržovėmis
Ant iešmo kepta vištiena su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 višta, citrinos sulčių, druskos, 2 šaukštai sviesto, 1 šaukštas supjaustytų žalumynų, 2 obuoliai ar 1 apelsinas, 8 maži pomidorai, vaisių padažo. Gaminimas: Paukštieną kartu su kaulais supjaustyti gabalais, ..
Recepto vertinimas:
Žaliųjų citrinų sriuba (Sopa de lima)
Žaliųjų citrinų sriuba (Sopa de lima)Ingridientai:2 vištienos krūtinėlės filė; 2 vištienos kepenėlės; 2 česnako skiltelės; 1 geltonasis svogūnas; 1 mažas baltasis svogūnas; 1 mažas raudonasis svogūnas; 4 šakelės šviežių kalendrų; Druska ir ką tik malti juodieji pipirai; 3 p..
Recepto vertinimas:
Kefyro sriuba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: • 1,5 l jautienos ar vištienos sultinio, • 50 g miltų, • 70 g ryžių, • 250 g kefyro, • 60 g sviesto ar margarino, • 1 skiltelės česnako, • 1 kiaušinio trynio, • 1 raudonosios paprikos, • druskos, džiovintų mė..
Recepto vertinimas:
Vištienos ir kumpio lazanijaIngridientai: 350 g lazanijos lakštų 450 ml bešamelio padažo 225 g virtos vištos, supjaustyta 225 g virto kumpio, supjaustyta 100 g pievagrybių, sukapota 6 laiškiniai svogūnai, supjaustyti 2 šaukštai kapotų šviežių petražolių 1 šaukštas kapoto..
Recepto vertinimas:
Žento blynai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 250 gr veršienos arba vištos krūtinėlės 3 šaukštai krakmolo 3 kiaušiniai 1 arbatinis šaukštelis vegetos 100gr majonezo, 3-5 skiltelės česnako Gaminimas: Mėsą supjaustyti labai smulkiai(sukapoti ,bet ne malti ).Suplakti kiaušinius,..
Recepto vertinimas:
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena
Sojų padaže marinuota ir iškepta vištiena Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 750g. vištienos filė gabalėlių, 1/4 stiklinės sojų padažo, 2 šaukštai saldžiosios japoniškosios degtinės (mirin), 2 šaukštai chereso, 2 šaukštai lipnaus rudojo cukraus, 2 šaukšteliai tarkuoto šviežio im..
Recepto vertinimas:
Vištienos maltinukaiIngridientai: 250g vištienos filė 20g ropinių svogūnų druskos, vandens, pipirų šviežių daržovių Paruošimo būdas: Vištienos filė be odos ir be kaulų sumalkite kartu su ropiniais svogūnais, sumaišykite su prieskoniais, druska ir šlakeliu vandens. Mas..
Recepto vertinimas:
Tyrelė iš vištienos, morkų ir obuolio
Tyrelė iš vištienos, morkų ir obuolio Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 porcijos170 g morkų 120 g paukštienos sultinio75 g virtos vištienos krūtinėlės filėpusė obuoliokeli lašai aliejaus. Gaminimas: Nuluptą morką susmulkinti, užpilti sultiniu ir pridengus puodą virti 10 min. Obuol�..
Recepto vertinimas: