Kiaušiniai, kiaušinių receptai
Čia rasi atrinktus receptus, kurių ingridientuose yra Kiaušiniai. Surask ir išsirink savo nuomone geriausius receptus ir palik savo įvertinimą prie receptų! Galbūt tavo įvertinimas padės kitiems surasti gerus receptus, kurių jie dar nežino.
Nuoroda: https://www.geri-receptai.lt/index.php/receptai-naudojant/kiausiniai/20
MeduolisIngridientai:250 g sviesto arba margarino; 200 g cukraus; 4 kiaušiniai; 1 pak. vanilinio cukraus; Tarkuota citrinos žievelė; Žiupsnelis druskos; 500 g miltų; 3 nubraukti arb. š. kepimo miltelių; 200 g razinų; 2-3 valg. š. pieno; Riebalų formai patepti; Maltų sausainių formai paba..
Recepto vertinimas:
Kokosinis pyragas su obuoliais ir kriaušėmis
Kokosinis pyragas su obuoliais ir kriaušėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 300 g “Malsena Extra” miltų, 200 g margarino, 200 g cukraus, 2 kiaušiniai, 100 g kokoso drožlių, 1 pakelis kepimo miltelių, 100 g grietinės, 2 kriaušės, 2-3 obuoliai, 1 šaukštelis citrinų sulčių..
Recepto vertinimas:
Makaronų apkepas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 ml makaronų (bet kokios rūšies) 2 kiaušiniai 300 ml pieno ½ arbatinio šaukštelio picos prieskonių ½ arbatinio šaukštelio druskos 4 pomidorai apie 125 g ančiuvių (filė) 300 ml tarkuoto sūrio Gaminimas: Makaronus išvirkite, nup..
Recepto vertinimas:
Šakotis Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 5 Ingridientai: 5 kiaušinių125 g sviesto125 g miltų80 g cukraus1 g citrinų esencijos6 stiklinės grietinėlės (20% riebumo)10 g konjako Gaminimas: Sviestą ir cukrų reikia ištrinti iki vientisos masės nuolat pridedant po 1-2 kiausinius, k..
Recepto vertinimas:
Migdolinis pyragas „Bitės įgėlimas“
Migdolinis pyragas „Bitės įgėlimas“Ingridientai:500 g miltų; 42 g kubelis šviežių mielių; Apie 1 l pieno; 325 g cukraus; 200 g sviesto; Druskos; 1 kiaušinis; 1 pak. vanilinio cukraus; 200 g plokštelėmis pjaustytų migdolų; 1 pak. grietinėlės ir migdolų pudingo miltelių; 1..
Recepto vertinimas:
KukoraiIngridientai:7—8 bulvės, 3 šaukštai miltų, druskos. Įdarui: 2—3 morkos, 1 svogūnas, 50 g sviesto, maltų pipirų, druskos.Gaminimas Su lupenomis virtos bulvės nulupamos, sugrūdamos arba sumalamos mėsmale, suberiami miltai, pasūdoma. Iš tešlos kočiojami mažd..
Recepto vertinimas:
Dansk wienerkaka (Daniškas vienos pyragas)
Dansk wienerkaka (Daniškas vienos pyragas)Ingridientai:200 g. minkšto sviesto, 2 kiaušiniai, 50 g. mielių, 1 valgomasis šaukštas pieno, 6 dl miltų, 1 valg. šaukštas vanilinio cukraus, Įdarui : 1 dl cukraus, 150 gr. minkšto sviesto, Aptepimui: 1 kiaušinis, Apibarstymui: 1 valg. šaukst..
Recepto vertinimas:
Biskvitinis tortas su persikais
Biskvitinis tortas su persikais Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 indelis kondensuoto pieno (su cukrumi) 3 kiaušiniai 1 šaukštelis sodos 1 stiklinė miltų spanguolių papuošimui Pertepimui: 1 indelis grietinėlės 2 šaukštai cukraus 1/2 šaukštelio cit..
Recepto vertinimas:
KibinaiIngridientai:500g margarino, 500g grietinės, 2 kiaušiniai, apie 300-400g miltų, 500 g. namuose sumalto faršo, pora arbatinių šaukštelių kmynų, svogūno galvutė, druska, pipirai, kiti prieskoniai, stiklinė sultinio. Gaminimas Sudedame margariną, sudedame grietinę ir 2 kiaušiniu..
Recepto vertinimas:
Jogurtinis tortas Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 kiaušiniai 2.150 g cukraus 3.50 g vanilinio cukraus 4.2 šaukštai krakmolo 5.1 šaukštelis kepimo miltelių 6.2 šaukštai miltų 7.1 indelis (850ml) marinuotų persikų 8.8 šaukšteliai želatinos 9.1 kg naturalaus jogurto 10.1 citr..
Recepto vertinimas:
Traškus pyragas su įdaruIngridientai:Šaldyta bemiele tešla.Įdarui: poras, dešra (kumpis), pievagrybiai, šaukštas grietinės, fermentinis sūris (100 g), 2 kiaušinio baltymai.GaminimasSusipjaustykime 100 g dešros ar kumpio, saujele pievagrybiu, baltąją dalį poro. Porą su pievagrybiais p..
Recepto vertinimas:
Aluje kepti kiaulienos maltiniai su voveraičių įdaru
Aluje kepti kiaulienos maltiniai su voveraičių įdaruIngridientai:700 g kiaulienos faršo; 1 kiaušinis; 2 piene mirkytos juodos duonos riekelės; Kiaulienos prieskonių; 2-3 valg. š. krakmolo; 1 svogūnas; 30 g sviesto; 500 ml alaus. Įdarui: 1 svogūnas, 1 stiklinė voveraičių; 50 g sviesto..
Recepto vertinimas:
Kapota silkėIngridientai:1—2 silkės, 1 obuolys, 1 svogūnas, 2 kiaušiniai, 1 šaukštas džiūvėsėlių, 1 šaukštas aliejaus ar sviesto.Gaminimas Silkės išmirkomos, nulupamos, atskiriami kaulai, sukapojama, sudedami pyrago džiūvėsėliai, smulkiai supjaustytas ir aliejuje ar sv..
Recepto vertinimas:
Velykinė boba Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.2 stiklinės grietinėlės, stiklinė ištirpdyto sviesto, 2.6 stiklinės miltų, 3.9 kiaušinis, stiklinė mielių, 4.2 stiklinės cukraus, migdolų, razinų. Gaminimas: Karšta grietinėlė sumaišoma su karštu sviestu ir stikline miltų. Kai..
Recepto vertinimas:
Vaniliniai ledai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 180g cukraus 1 šaukštelis vanilininio cukraus 250ml pieno 6 kiaušinių tryniai 500ml grietinėlės Išeiga: 1,2 l ledų Gaminimas: Cukrų ir vanilininį cukrų sudėti į ugniai atsparų nedidelį indą. Supilti pieną. Dubenėlį įstatyti į puo..
Recepto vertinimas:
Sūrio sausainiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g miltų, 200 g margarino, druskos, pieno, tarkuoto fermentinio sūrio. Gaminimas: Miltai supilami ant lentos, sudedamas susmulkintas margarinas, suberiamą druska ir įpilama tiek pieno, kad susiminkytų tešla. Tešla plonai iškočiojamą, pa..
Recepto vertinimas:
Turkiški čeburėkai su sūriu (Beurek)
Turkiški čeburėkai su sūriu (Beurek)Ingridientai:500 g paruoštos tešlos, 60 g sviesto, pipirų, 350 g sūrio, 3 kiaušiniai, krapų, petražolių, svogūnų laiškų, kervelių.Gaminimas Sviestą ištirpdykite ant silpnos ugnies, gerai nukoškite. Patiekalui naudokite tik labai gryną sviest�..
Recepto vertinimas:
Bulviniai rageliai su kiaulienos įdaru
Bulviniai rageliai su kiaulienos įdaruIngridientai:6—7 žalios bulvės, 3 virtos bulvės, 1 kiaušinis, 1 šaukštas grietinės, 200 g virtos kiaulienos, 1 svogūnas, maltų pipirų, druskos, riebalų kepimui.Gaminimas Žalios bulvės sutarkuojamos, sudedamos sugrūstos virtos bulvė..
Recepto vertinimas:
Karališkas tortas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Po 125 g juodojo šokolado ir sviesto, po 150 g cukraus pudros ir miltų, 4 kiaušiniai, truputis vanilinio cukraus, 100 g cukraus, 200 ml abrikosų uogienės, 2 šaukštai romo. Glajui: 300 g cukraus, 150 ml vanden..
Recepto vertinimas:
Skryliai su aguonomisIngridientai:3 stiklinės kvietinių miltų, 1 kiaušinis (nebūtinai), druskos, vandens, 1/2 stiklinės aguonų, 3—4 šaukštai cukraus.Gaminimas Iš miltų ir sūdyto vandens įmaišoma kietoka tešla. Gerai išminkoma, plonai iškočiojama, supjaustoma 3—4 ..
Recepto vertinimas:
Varškės apkepas (Skirmantės) (foto)
Varškės apkepas (Skirmantės) (foto)Ingridientai:0,5 kg varškės, 4 kiaušiniai, 3 šaukštai sviesto, 5-7 šaukštai cukraus, 3-4 šaukštai manų kruopų, 1/2 stiklinės pieno, druskos.Gaminimas Manų kruopos užpilamos pienu ir pusvalandžiui paliekama, kad šiek tiek išbrinktų. Kiaušinių..
Recepto vertinimas:
Lietiniai su mielėmis (rusiški blynai)
Lietiniai su mielėmis (rusiški blynai) Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 72 g miltų, 0,5 kiaušinio, 3 g margarino, 3 g mielių, cukraus, 115 g vandens, 5 g lydytų kiaulės taukų, 1,5 g druskos. Gaminimas: Vandenį sušildykite iki 35 – 40º, sudėkite druską, cukrų ir su trupučiu pa�..
Recepto vertinimas:
Keptas ananasas Patiekalo šalis: Ispanija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 šviežias ananasas arba 1 skardinė (820 g) ananasų griežinėlių 250 ml pieno 150 ml manų 1 kiaušinis 3 valgomieji šaukštai cukraus 100 ml aliejaus Gaminimas: Šviežią ananasą nulupkite, supjaustykite griežin�..
Recepto vertinimas:
Grybų kotletaiIngridientai: 500 g sūdytų grybų 2 vidutinės galvos svogūnų 150 g grikių 50g sviesto druskos pipirų kiaušinis džiūvesėlių miltų aliejaus kepimui Gaminimas: Svogūnus sukapojame, grybus sumalame, sudedame į keptuvę ir troškiname su 25g sviesto. Išv..
Recepto vertinimas:
Makaronų sriuba su frikadelėmis
Makaronų sriuba su frikadelėmisIngridientai:300 g šviežių kopūstų, 300 g kiaulienos, 0,5 stiklinės virtų smulkių makaronų, 2 stiklinės vandens, 1 svogūnas, 1 šaukštas stipraus desertinio vyno, 1 kiaušinio baltymas, malto imbiero, druskos.Gaminimas Kopūstus nuvalome, nuplaun..
Recepto vertinimas: