5 rezultatų ieškant "verdantis"
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai
Baklažanų ir morkų žalieji ikrai Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 kilogramams baklažanų, 1,5 kg morkų, 2,5 kg žalių ankštpipirių, 1 kg svogūnų, 500 g aliejaus, druskos pagal skonį. Gaminimas: Parenkami jauni, su dar neprinokusiomis sėklomis tamsiai violetiniai baklažanai. Nup..
Recepto vertinimas:
Serbiška manų kruopų chalva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.50 g riešutų branduolių, 2.1 stiklinė manų kruopų, 3.400 g cukraus, 4.3 stiklinės vandens, 5.150 g sviesto. Gaminimas: Sumalti riešutai sumaišomi su manų kruopomis ir puode, nuolat maišant, paskrudinami. Kitame puode užvir..
Recepto vertinimas:
Rusiška arbata Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 8 arbatiniai šaukšteliai arbatos, verdantis vanduo, pienas, gabalinis cukrus, uogienė, citrinos sultys arba grietinėlė. Gaminimas: Arbatžolės supilamos į pašildytą indą, užpilamos verdančiu vandeniu ir paliekamos 5 minutėms, o paskui vi..
Recepto vertinimas:
Pomidorų sriuba su plakta grietine
Pomidorų sriuba su plakta grietineIngridientai:60 g sviesto, 1 šaukštas miltų, 2 šaukštai pomidorų tyrės, 200 g grietinės, pipirų, druskos, petražolių ar krapų, 1,5l. vandens ar sultinio.Gaminimas Į puodą sudedamas sviestas, jame pakepinami miltai, dalimis pilamas verdantis van..
Recepto vertinimas:
Velykinis tortasIngridientai:250g. aukščiausios rūšies miltų, 250g. margarino, 200g. (stiklinė) grietinės, 2 kiaušinių tryniai, pusė pakelio vanilinio cukraus, vienos citrinos sultys. (visko reikės imti du kartus). Kremui: 2 stiklinės pieno, 200g. cukraus, 150g. sviesto, 100g. miltų,..
Recepto vertinimas: