6 rezultatų ieškant "tresnes"
Vyšnių keksasIngridientai:140 g maltų migdolų, 260 g miltinio cukraus, 3 šaukštai miltų, 8 kiaušinių baltymai, 150 g tirpinto sviesto, 18-24 vyšnios arba trešnės Gaminimas 1. Kekso formą patepame sviestu ir pabarstome miltais. 2. Dideliame dubenyje sumaišome migdolus, 250 g miltinio c..
Recepto vertinimas:
Trešnių sriubaIngridientai:750 g trešnių, 1-2 cinamono lazdelės, 1 citrinos žievele, 1 stiklinė sauso raudonojo vyno, 1-2 šaukštai krakmolo, 1/2 stiklinės cukraus, 5 stiklinės vandens.Gaminimas Trešnes nuplauname, nuvarviname ir išimame kauliukus. Į puodą įpilame 5 stiklines vanden..
Recepto vertinimas:
Marinuotos trešnėsIngridientai:1 kg trešnių, 800 g cukraus, 1/2 stiklinės vyšnių lapų trauktinės, 2 g citrinų rūgšties, stiklinė vandens.GaminimasVieną stiklinę trešnių lapų supjaustyti juostelėmis, už..
Recepto vertinimas:
Šaldytos trešnėsIngridientai:***GaminimasTrešnes geriausia šaldyti užpylus cukraus sirupu. Atšildžius laisvai supiltas šaldytas trešnes, jos tamsėja ir netenka prekinės išvaizdos. Cukraus sirupui 300 g cukraus ištirpinti 0,7 l van..
Recepto vertinimas:
Trešnės savo sultyse be cukraus
Trešnės savo sultyse be cukrausIngridientai:***GaminimasTrešnes nuplauti, išimti kauliukus, labai talpiai (truputį paslegiant) sudėti į paruoštus stiklainius ir pasterizuoti 85° C temperatūroje 0,5 I talpos stiklainius 25 min., 11-30 min. Jei stiklainiai..
Recepto vertinimas:
Geltonos trešnės su juodaisiais serbentais
Geltonos trešnės su juodaisiais serbentaisIngridientai:1 kg trešnių, 200 g juodųjų serbentų. Sirupui: 1 l vandens, 300 g cukrausGaminimasUogas gerai nuplauti. Iš trešnių išimti kauliukus. Paruoštas uogas talpiai sudėti į stiklaini..
Recepto vertinimas: