10 rezultatų ieškant "traskios vistienos blauzdeles"
Marinuotos paprikos Sudėtingumas: 3 Ingridientai: ½ raudonosios paprikos ½ geltonosios paprikos ½ žaliosios paprikos 2 šaukšteliai alyvų aliejaus 2 šaukštai cukraus 3 šaukštai obuolių acto Druska, pipirai Gaminimas: Paprikos supjaustomos 1x1 cm kubeliais. Alyvų aliejus pakaitin..
Recepto vertinimas:
Auksinės keptos bulvytės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Keleto bulvių, 2 šaukštelių kurkumos (ciberžolės), pusės šaukštelio garam masalos, aliejaus kepimui, druskos pagal skonį (galima ir be jos). Gaminimas: Bulves nuskuskite ir gerai nuplaukite. Supjaustykite šiaudeliais ar griežin�..
Recepto vertinimas:
Bandelės su svogūnais ir kiaušiniais
Bandelės su svogūnais ir kiaušiniais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 200g svogūnų aliejaus 2 šaukštai cukraus 1/4 šaukštelio druskos 1 šaukštas vyno acto žiupsnelis maltos aitriosios paprikos 4 bandelės 8 kiaušiniai Gaminimas: Nuluptą svogūną supjaustyti griežinėliais ir 10 mi..
Recepto vertinimas:
Adventinės salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Raudonųjų burokėlių ( labai gerai, jei parauginti), svogūno, raugintų ar konservuotų agurkų, kiaušinio, saulėgrąžų, druskos, pipirų, baziliko, aliejaus. Gaminimas: Viską supjaustom kubeliais, pridedam prieskonių,užpilam al..
Recepto vertinimas:
Virtos bulvytėsIngridientai:10—12 mažų bulvyčių, 50 g riebalų, 0,5 šaukštelio miltinio cukraus, druskos.Gaminimas Išrenkamos mažos bulvės, išverdamos, nulupamos (ar iš didesnių išvirtų specialiu peiliuku išpjaunamos) ir dedamos į įkaitintus riebalus. Kad būtų traškio..
Recepto vertinimas:
Kiauliena su kedrų riešutais, petražolėmis ir citrina
Kiauliena su kedrų riešutais, petražolėmis ir citrinaIngridientai:500g. Kiaulienos filė, ryšelis petražolių, 25 g. Kedrų riešutų, pusės citrinos tarkuotos žievelės, vienos citrinos sultys, šaukštas medaus, miltų, 2 šaukštai alyvuogių aliejaus.Gaminimas Kiaulieną supjaustome 2 c..
Recepto vertinimas:
Auksinės keptos bulvytėsIngridientai:keletas bulvių, 2 šaukšteliai ciberžolės, pusė šaukštelio garam masalos, aliejaus kepimui, druskos pagal skonį.Gaminimas Bulves nuskuskite ir gerai nuplaukite. Supjaustykite šiaudeliais ar griežinėliais. Įkaitinkite keptuvėje aliejų, į jį sube..
Recepto vertinimas:
Bulvių traškučiai su tunų pagardais
Bulvių traškučiai su tunų pagardaisIngridientai:12 porcijų: 8 miltingos bulvės, 0,7l. aliejaus (virti), druskos, pipirų, 600 g tunų filė, 2 maži svogūnėliai, 3 porai, 1 žaliosios citrinos sulčių ir tarkuotos žievelės, 9 šaukštai alyvuogių aliejaus.Gaminimas Bulves nuskusti, nupl..
Recepto vertinimas:
Traškios salotos su lašinukais, avokadu ir riešutais
Traškios salotos su lašinukais, avokadu ir riešutaisIngridientai:4 porcijoms: 1 valg. š. sviesto; 250 g supjaustytų mažais kubeliais lašinukų; 8 nedideliais kubeliais supjaustytos riekelės baltos duonos; 350 g įvairių salotų lapų; 100 g susmulkintų riešutų; 1 didelis nuluptas ir kub..
Recepto vertinimas:
Improvizacija su sojaIngridientai:2 pakelių sojos gabaliukų4 morkų4 svogūnųpusės česnakogeros saujos žemės riešutų be luobelėssojos padažošaukštelio malto imbierovištienos prieskoniųčesnakinės druskoskajeno pipirų (galima ir čili)šaukštelio krakmolosultinioaliejaus kepimuiryž..
Recepto vertinimas: