20 rezultatų ieškant "sviezios desreles"
Sriuba su soja Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 stiklinė ryžių košės, 5 stiklinės vandens, 1 stiklinė sojos pupelių, 0,5 galvutės česnako, 2 svogūnai, 1 morka, 1 šaukštelis mairūno, 1 šaukštas aliejaus. Gaminimas: Į verdantį vandenį dėkite išvirtos sojos. morką sutarkuokit..
Recepto vertinimas:
Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas
Trešinių ir avižinių dribsnių apkepas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 125 gr. avižinių dribsnių250 gr. trešnių (šaltuoju sezonu tinka šaldytos vyšnios tik reikia atitirpinti, nupilti susidariusį skystį ir vyšnias apsausinti kokia servetėlė, kad nebūtų labai daug drėgmės)12..
Recepto vertinimas:
Perrier - EXOTIC Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4/10 Perrier 3/10 tropinių vaisių sulčių 3/10 ananasų sulčių Šlakelis braškių sirupo Gaminimas: Visas sudedamąsias dalis supilkite į taurę. Taurę papuoškite ananaso gablėliu, braške ir šviežios mėtos lapeliu. ..
Recepto vertinimas:
Šutintos pupos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: pupos 1 kg sviestas 50 g grietinė 200 g druska Gaminimas: Šviežios nesudžiovintos pupos apverdamos, nulupamos ir, pridėjus sviesto, grietinės ir druskos, uždengtos pašutinamos, kol suminkštėja. Džiovintas pupas prieš virimą reikia 10-12 v..
Recepto vertinimas:
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų
Žaliosios salotos iš Artimųjų rytų Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 didelio ilgo agurko;1-2 didelių žalių ankštinių pipirų;50-100 g (pagal skonį) žalių alyvuogių;1 šaukšto šviežios smulkintos kalendos (galite pakeisti petražolėmis);2 šaukštų smulkintos šviežios mėtos lap..
Recepto vertinimas:
Pikantiškas sūris Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g šviežios brinzos arba varškės, 100 g sviesto, 1 marinuotas agurkas, 1 arbatinis šaukštelis sutarkuoto svogūno, garstyčių, raudonųjų pipirų, kmynų, druskos. Gaminimas: Į pertrintą varškę sudedami prieskoniai, smulkiai sukapot..
Recepto vertinimas:
Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu
Avienos filė su aštriu raudonojo vyno padažu Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 700 g avienos filė, 1 kiaušinio, 150 g migdolų drožlių, miltų. Padažui: 4 skiltelių česnako, 1 svogūno, 8 vyšninių pomidorų, 2 šakelių rozmarino, 200 ml. sauso raudono vyno, Alyvuogių aliejaus, Aštrios..
Recepto vertinimas:
Kuskusas su glazūruotais baklažanais
Kuskusas su glazūruotais baklažanais Sudėtingumas: 2 Ingridientai: ½-1 baklažanas, supjaustytas 2x2 cm kubeliais (galima naudoti ir šparagines pupeles ar pievagrybių griežinėlius) 2 smulkiai pjaustyti askaloniniai česnakai arba 1 dl smulkiai pjaustyto svogūno 1-2 pjaustytos skiltelės ..
Recepto vertinimas:
Agurkas čilio marinate Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 agurkas Marinatui: 3 šaukštai saldžiojo čilio marinato 2 šaukšteliai jūros druskos 1 šaukštas cukraus 3 šaukštai spaustos citrinos 2 šaukštai skrudintų ir smulkiai kapotų žemės riešutų 2 šaukštai šviežios pjaustytos kal..
Recepto vertinimas:
Žuvies sriuba Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 0,5 kg šviežios žuvies (bet kokios) 2 morkos 10 bulvių 1 svogūnas pipirų lauro lapų druskos 2 šaukštai miltų 1 stiklinė grietinės Gaminimas: Žuvį ir visas daržoves bei prieskonius sudėti į verdantį vandenį ir virti 20 minučių. Prie..
Recepto vertinimas:
Troškinta vištiena su prieskoniais
Troškinta vištiena su prieskoniais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 8 vištų šlaunelės (apie 1,5kg) 2 šaukštai žemės riešutų aliejaus 3 sugrūstos česnako skiltelės 3 susmulkintos žalios saldžiosios paprikos šaukštas malto imbiero 3 smulkiai supjaustyti tuščialaiškiai česnakai,..
Recepto vertinimas:
Sojos kubelių ir šparaginių pupelių troškinys
Sojos kubelių ir šparaginių pupelių troškinys Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 pakelis sojos kubelių, 1 kubelis sultinio, 1 pakelis šaldytų šparaginių pupelių (gali būti ir šviežios), 1 indelis grietinės, 1 šaukštas sviesto, prieskonių. Gaminimas: Soją pavirti sultinyje, ir pal..
Recepto vertinimas:
Bulvių košė su ankštinėmis daržovėmis
Bulvių košė su ankštinėmis daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 stiklinės vandens, 250 g baltų pupų arba pupelių (arba 400 koncervuotų), 6 bulvės, 2 stiklinės pieno, stiklinė miežinių miltų arba miežinių kruopų, 100 g sviesto, 3 arbatiniai šaukšteliai druskos. ..
Recepto vertinimas:
Bulvių ir kalendros salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.6 nedidelės buvles (2 kg), 2.1/2 stiklinės baltojo vyno acto, 3.1/3 stiklinės alyvų aliejaus, grūstą česnako skiltelę, šaukštą smulkiai malto imbiero ir 1 šaukštelį smulkintos šviežios saldžiosios paprikos, 4.1/2 stik..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos šoninė, kepta su daržovėmis
Kiaulienos šoninė, kepta su daržovėmis Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 1 kg šviežios, šiek tiek pasūdytos arba rūkytos šoninės, vandens, druskos, 1 didelis griežtis, 8-10 bulvių , 1/2 kopūsto, 4-5 morkos, 2 dideli arba 4-5 maži svogūnai. Gaminimas: Šviežią mėsą įtrinti druska ..
Recepto vertinimas:
Grilyje kepti lašišos kepsneliai
Grilyje kepti lašišos kepsneliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.1 рakelis šviežių čiobrelių, 2.1 citrinos sultys, 3.6 šaukštai alyvuogių aliejaus, 4.4 gabaliukai šviežios lašišos (po 200 g), druskos ir pipirų pagal skonį, 5.1 citrina, žiupsnelis stambiai maltų pipirų G..
Recepto vertinimas:
Sūdytos žaliuokės Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500g žaliuokių, 50g druskos Gaminimas: Šviežios žaliuokės nuplaunamos, didesnės pasmulkinamos. Sumaišomos su druska ir sudedamos į stiklainį, uždengiamos, bet ne sandariai. Per kelias dienas atsiradus su..
Recepto vertinimas:
Aitriosios paprikos padažas salotoms
Aitriosios paprikos padažas salotomsIngridientai:Išeiga-250 ml padažo 125 ml sidro acto, 2,5 ml(1/2 šaukšto)maltų kmynų, 3 šviežios žalios aitriosios paprikos, 1 ryšelis šviežios kalendros, 125 ml dygminų aliejaus.Gaminimas Suplakite actą, kmynus, druską ir pipirus. Paruoškite aitr..
Recepto vertinimas:
Kriaušės sluoksniuotoje tešloje
Kriaušės sluoksniuotoje tešlojeIngridientai:5 šviežios kriaušės arba 10 konservuotų kriaušių puselių; 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 2 tryniai; 50 g bruknių; Cukraus pudros.Gaminimas Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją atšildyti. Orkaitę įkaitin..
Recepto vertinimas:
Agurkų salotos su melisomisIngridientai:250 g agurko,75 g raudonos paprikos,50 g svogūnų laiškų,30 g šviežios citrininės melisos, 4 šaukštai grietinėlės, 1 šaukštas obuolių acto, 1 šaukštas majonezo, druskos, pipirų.GaminimasAgurką supjaustome griežinėliais ir dedame sluoksniais..
Recepto vertinimas: