21 rezultatų ieškant "salotos su liezuviu"
Salotos Antipasto Sudėtingumas: 4 Ingridientai: Užpilas: * 1 valg. šaukštas alyvų aliejaus; * 2 valg. šaukštai skrudintų linų sėmenų; * 2 skiltelės česnako; * 2 valg. šaukštai balto vyno acto; * 2 valg. šaukštai vandens; * 2 valg. šaukštai smulkintų šviežių prieskoninių žol..
Recepto vertinimas:
Salotos su tunuIngridientai: Mažas indelis tuno 1 kietai virtas kiaušinis 10 juodų alyvuogių 1-2 pomidorai 6-7 lapai kinietiškos salotos 50g. poro 100g mėlyno pelėsinio sūrio Padažui: 50g. alyvų aliejas 1/2 citrinos sulčių 1 a.š. cukraus druskos pagal skonį pipirų ..
Recepto vertinimas:
Grybų salotos su kumpiu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 200 g. sūdytų, marinuotų ar virtų grybų, 100 g. kumpio, 5 - 6 virtos bulvės, 1 - 2 švieži arba rauginti agurkai, 1 - 2 pomidorai, 1 svogūnas arba 50 g. svogūnų laiškų, 1 - 1,5 stiklinės grietinės, acto arba citrinos sulčių, dr..
Recepto vertinimas:
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais
Nicos salotos su tunu ir ančiuviais Patiekalo šalis: Italija Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 2 skardinių konservuoto tuno savo sultyse, 5 bulvių, išvirtų su lupenomis, 1 stambios svogūno galvutės, 4 pomidorų, 200 g ankštinių pupelių, druskos, 8 ančiuvių filė, 0,5 gūžės žal..
Recepto vertinimas:
Karštos bulvių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 8–10 vidutinio dydžio bulvių 4 kubeliais supjaustytos kumpio riekutės ½ supjaustyto poro 1 susmulkintas salieras 2 valgomieji šaukštai susmulkintų krapų 25 ml vandens 25 ml aliejaus 100 ml vyno acto 50 ml cukraus ½ arbatinio �..
Recepto vertinimas:
Pomidorų ir agurkų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 400 g. pomidorų, 100 g. šviežių agurkų, 100 g. raugintų agurkų, 3 virti kaiušiniai, 2 skiltelės česnako, 0,5 stiklinės grietinės, druskos, svogūnų laiškų. Gaminimas: Nulupti agurkai, pomidorai ir kiaušiniai supjaust..
Recepto vertinimas:
Įvairių daržovių salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 300 g. įvairių daržovių (morkų, petražolių, salierų, porų, žaliųjų žirnelių, agurkų, pomidorų), 2 obuoliai, 4 šaukštai aliejaus, acto, druskos, cukraus. Gaminimas: Obuoliai, morkos, salierai ir petražolės nuvalom..
Recepto vertinimas:
Vitaminų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 30 g obuolių, 35 g pomidorų, 20 g agurkų, 15 g morkų, 10 g salierų, 10 g vyšnių, 0,5 citrinos, 2 g cukraus, 30 g grietinės, druskos. Gaminimas: Žalios morkos ir salierai supjaustomi juostelėmis, o likusios daržovės griežinėliais. Paruo..
Recepto vertinimas:
Salotos su rūkyta menke Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4 bulvės, 1 raugintas agurkas, 1 svogūnas, 1/2 stiklinės žirnelių, 250 g rūkytos menkės, 1/2 stiklinės majonezo, 1 virtas kiaušinis, druskos, pipirų, 1 šaukštas aliejaus. Gaminimas: Svogūnas smulkiai supjaustomas ir pakepinamas a..
Recepto vertinimas:
Gaivios salotosIngridientai: 1 didesnės salotos "Iceberg" įvairiausių spalvų paprikų po vieną (raudoną, geltoną, žalią ir pan) 3 didesnių pomidorų 4-5 trumpavaisius agurkus Jogurtinio padažo salotoms Gaminimas Visas daržoves supjaustyti ir pagardinti jogurtiniu padažu sa..
Recepto vertinimas:
Kumpio salotos su ryžiais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 150 g. virto kumpio, 1 stiklinė konservuotų žirnelių, 0,5 stiklinės virtų birių ryžių, 1 stiklinė majonezo, druskos, pipirų, petražolių lapelių. Gaminimas: Kumpis supjaustomas kubeliais, sumaišomas su ryžiais ir žirne..
Recepto vertinimas:
Pomidorų ir dešrelių salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 300 g. dešrelių, 30 g. pomidorų, 100 g. svogūnų, 1 stiklinė majonezo, acto, druslos, cukraus, pipirų, salotų lapelių. Gaminimas: Pomidorai ir dešrelės supjaustomi plonais griežinėliais ir susluoksniuojami salotinėje..
Recepto vertinimas:
Ryžių salotos su mėsa Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 250 g. maltos jautienos, 150 g. maltos kiaulienos, 4 šaukštai aliejaus, 0,5 stiklinės ryžių, 1 stiklinė kefyro, 100 g. marinuotų agurkų, 1 poras, 50 g. riešutų, 1 stiklinė obuolių vyno, truputis druskos, cukraus, pipirų, česnako...
Recepto vertinimas:
Raudonųjų kopūstų salotos Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 500 g. raudonųjų kopūstų, 150 g. svogūnų, 3 šaukštai aliejaus, 1 stiklinė skystos obuolių tyrės - padažo, 1 šaukštas razinų, citrinos sulčių, cukraus, druskos. Gaminimas: Kopūstai smulkiai supjaustomi, pasūdomi i..
Recepto vertinimas:
Agurkų ir pomidorų salotos Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 20 g. pomidorų, 250 g. agurkų, svogūnų laiškų, krapų, acto, druskos, cukraus. Gaminimas: Pomidorai ir nulupti agurkai supjaustomi plonais griežinėliais ir, pabarstant druska, susluoksniuojami salotinėje. Salotos pašlaksto..
Recepto vertinimas:
Šviežių daržovių salotos su karšta kalakutienos filė ir avietiniu alyvų aliejaus užpilu
Šviežių daržovių salotos su karšta kalakutienos filė ir avietiniu alyvų aliejaus užpilu Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 40g suplėšytų Aisbergo salotų, 30g suplėšytų raudonų salotų (gali būti ir kitokios salotos), 10g morkų, apdėliokite 40g agurkų gab..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotos “Romantika“
Vištienos salotos “Romantika“Ingridientai:os salotos “Romantika“ Ketvirtadienis, 03 liepos 2008 Ingredientai Trumpai Mėsos patiekalai Vištiena Gaminimo būdas Maiš..
Recepto vertinimas:
Vištienos salotos su daržovėmis
Vištienos salotos su daržovėmisIngridientai:os salotos su daržovėmis Ketvirtadienis, 03 liepos 2008 Ingredientai Trumpai Mėsos patiekalai Vištiena Gaminimo būdas Virimas Maišym..
Recepto vertinimas:
Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)
Kiaulienos vyniotinis (Ramunės)Ingridientai:1 kg nugarinės, 1 šaukštas druskos, 1 šaukštelis cukraus, maltų pipirų, kvapniųjų pipirų, imbiero, gvazdikėlių. Įdarui: liežuvio griežinėlių, džiovintų obuolių ir slyvų, lieso kumpio arba dešros, faršo, troškintų grybų, sv..
Recepto vertinimas:
DARŽOVIŲ SALOTOS SU RYŽIAISIngridientai:2 stiklinės biriai virtų ryžių1 morka, 2 pomidorai2 marinuoti vidutinio dydžio agurkai1 nedidelis šviežias agurkas1 stiklinė žaliujų žirnelių2 stiklinės susmulkintų graiki#..
Recepto vertinimas:
Salotos su ridikėliais ir liežuviu
Salotos su ridikėliais ir liežuviuIngridientai:100 g virto liežuvio,5-6 ridikėliai,100 g avokadų,75 g konservuotų kukurūzų,100 g konservuotų pievagrybių,25 g svogūnų laiškų,25 g juodųjų alyvų,50 g majonezo,30 g kečupo,10 g krienų.GaminimasVirtą liežuvį supjaustome kubeliais, ri..
Recepto vertinimas: