23 rezultatų ieškant "pusele"

Maltos vištienos kepsniai

Maltos vištienos kepsniai Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Pusė vištos, 1 stiklinė grietinėlės, 250 g slyvų, 1 šaukštas sviesto, druskos, pipirų, salotų lapų, acto, aliejaus. Gaminimas: Vištą nuvalykite nuo kaulų ir tris kartus permalkite. Į masę įberkite prieskonių iš maišant ..

Recepto vertinimas: 0

Keptos šviežių bulvių puselės

Keptos šviežių bulvių puselės Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 500 g pailgos formos bulvių, 150 g riebaus fermentinio sūrio, 2 šaukštai kmynų, druskos. Gaminimas: Bulves švariai nuplauti šepetėliu ir padėti apdžiūti.Po to perpjauti išilgai pusiau, pabarstyti druska bei kmynais ir pa..

Recepto vertinimas: 0

Balandėliai su Savojos kopūstu

Balandėliai su Savojos kopūstuIngridientai: Savojos kopūsto gūžė (nedidelė), 100 g cukinijos, po pusę raudonosios ir geltonosios paprikos, raudonasis svogūnas, 15 g sojų padažo, 0,5 stiklinės apvaliųjų ryžių, alyvuogių aliejaus, druskos, prieskonių. Padažui: pusė..

Recepto vertinimas: 2

Keptas kumpis su garstyčiomis

Keptas kumpis su garstyčiomis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 85 g virto kumpio, 10 g kiaulės taukų, 100 g pomidorų arba svogūnų, 15 g paruoštų stalo garstyčių, 150 g priedo. Gaminimas: Virtą kumpį supjaustykite plonais, plačiais griežinėliais, iš abiejų pusių aptepkite stalo gars..

Recepto vertinimas: 0

Lietiniai su bananais

Lietiniai su bananaisIngridientai: 3 kiaušinių 200g miltų 20g aliejaus truputi cukraus druskos pieno 3 bananų Gaminimas: Kiaušinius išplakti su trupučiu druskos ir cukraus , suberti miltus supilti aliejų . Pieno pilti tiek , kad tešla būtų grietinės tirštumo . Iš šios t..

Recepto vertinimas: 4

Silkės kepsniukai

Silkės kepsniukaiIngridientai: silkės file majonezo Faršui: tarkuoto rūgštesnio obuolio 1 smulkinto virto kiaušinio 1 žalio kiaušinio pjaustyto svogūno pipirų Gaminimas: Ant folijos dedame filė gabalą, ant jo "faršo", užvožiame kita filė puselę ir suvynioję į fol..

Recepto vertinimas: 2

Obuoliai karamelės sirupe

Obuoliai karamelės sirupe Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.400 g. obuolių, 2.1 stiklinė cukraus, 3.30 g. maltų riešutų, 4.grietininių ledų, 5.0,5 citrinos.  Gaminimas: Obuoliai nulupami, šaukštu išimamos sėklidės. Puode silpnai parausvinamas cukrus, įpilamos 2 stiklinės vandens..

Recepto vertinimas: 0

Keptos baklažanų puselės

Keptos baklažanų puselės Sudėtingumas: 1 Ingridientai: vidutinio dydžio baklažanas,druskos, 1 šaukštas aliejaus arba sviesto, pipirų, pipirinio ar kitokio mėgstamo padažo Gaminimas: Baklažanai nuplaunami, nusausinami virtuvine servetėle, nupjaustomi galai, perpjaunami išilgai. ..

Recepto vertinimas: 0

Grybukai

Grybukai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Silkė, sauja virtų džiovintų grybų, svogūnas, 2 šaukštai aliejaus, 2 kietai virti kiaušiniai, maltų pipirų, žalumynų. Gaminimas: Silkę išdarinėkite ir sumalkite. Supjaustytą svogūną ir grybus apkepkite aliejuje, pagardinkite pipirais. ..

Recepto vertinimas: 0

Traškioje bandelėje kepta kriaušė su razinų karamele

Traškioje bandelėje kepta kriaušė su razinų karamele Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100g sluoksniuotos tešlos, 100 kriaušių, 60g cukraus, 0,5g maltų cinamonų, 5g sviesto, 15g baltų razinų Gaminimas: 100g sluoksniuotos tešlos atpjaukite kvadratu, ant jos d�..

Recepto vertinimas: 0

Braškių ir meliono desertas

Braškių ir meliono desertas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Dviem porcijoms reikės :Puskilograminio meliono,Puslitris braškių,Cukraus,Nerugščios grietinės. Gaminimas: Perpjaukite melioną ir išgremžkite sėklas . Įdėkite meliono puselę i dubenėlį, kuriame p..

Recepto vertinimas: 0

Kepta kriaušė tešloje

Kepta kriaušė tešloje Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 100g mielinės sloksniuotos tešlos, 100g kriaušės, 60g cukrumi, 0,05g maltais cinamonais, 5g sviesto, 15g razinų. Gaminimas: Atlaidinkite pirktinę šaldytą mielinę sluoksniuotą tešlą, nuo jos atpjaukite 1..

Recepto vertinimas: 0

Vištienos salotos “Romantika“

Vištienos salotos “Romantika“Ingridientai:os salotos “Romantika“ Ketvirtadienis, 03 liepos 2008 Ingredientai Trumpai Mėsos patiekalai Vištiena Gaminimo būdas Maiš..

Recepto vertinimas: 1

Abrikosų pyragas su graikiniais riešutais

Abrikosų pyragas su graikiniais riešutaisIngridientai:170 g miltų, 0,5 šaukštelio malto cinamono, 75 g minkšto sviesto, 2 šaukštai cukraus, kiaušinis. Įdarui: 100 g graikinių riešutų, 100 g miltinio cukraus, kiaušinio baltymas, 400 g konservuotų abrikosų puselių, 3 šaukštai ..

Recepto vertinimas: 0

Profitroliai su ananasų įdarų

Profitroliai su ananasų įdarųIngridientai:Tešlai: 100 g sviesto, 150 g miltų, 4 kiaušiniai, 250 ml vandens, druskos. Įdarui: ananasas, pakelis vanilinio cukraus, 600 ml grietinėlės, 80 g cukraus, 4 šaukštai kokosų drožlių, 2 pakeliai grietinėlės tirštiklio. Papuošti: 2 šaukšt..

Recepto vertinimas: 0

Veršienos pjausniai (šniceliai)

Veršienos pjausniai (šniceliai)Ingridientai:600 g veršienos, 40 g riebalų, 20 g sviesto užpylimui, 1 kiaušinis, džiūvėsėlių, prieskonių, druskos.Gaminimas Mėsa supjaustoma skersai raumenų, pamušama, pabarstomą druska, sumaišyta su prieskoniais, pavilgoma su trupučiu pieno i�..

Recepto vertinimas: 4

Kaimiški džiūvėsėliai

Kaimiški džiūvėsėliaiIngridientai:1kg miltų, l/2 stiklinės pieno, 30g mielių, 4 tryniai, 100g cukraus, 100g sviesto arba taukų, 6g druskos. Paviršiui apibarstyti: 100g cukraus, 2 šaukšteliai cinamono.Gaminimas Tešla gaminama kaip pagerintam mieliniam pyragui, tik nededama rieba..

Recepto vertinimas: 0

Sūdyta lašiša

Sūdyta lašišaIngridientai:Išskrosta, nuvalyta lašiša be galvos (maždaug 1,5kg.), 40g. stambios druskos, 30g. cukraus, šaukštelis stambiai maltų juodųjų pipirų.Gaminimas Žuvį nuplauname, nusausiname. Filė kartu su oda atskiriame nuo kaulų. Pincetu išrenkame likusius smulkius kauliu..

Recepto vertinimas: 0

Kiaušiniai žalumynų drebučiuose

Kiaušiniai žalumynų drebučiuoseIngridientai:8 Švieži kiaušiniai, 150 g kubeliais pjaustytų morkų, 50 g saliero, 0,8l sultinio, svogūnas, 2 gvazdikėliai, druskos, pipirų, 5 šaukšteliai želatinos, 3 šaukštai susmulkintų žalumynų (petražolių, svogūnų laiškų, truputis r..

Recepto vertinimas: 0

Aštrios meliono salotos

Aštrios meliono salotosIngridientai:6 porcijos: 1 didelis oranžinis arba geltonas melionas (apie 1,4 kg), 2 nedideli žali melionai (apie 1,4 kg), 1/2 raudonojo svogūno, 1 apelsinas, 250 ml jogurto be priedų, 15 ml (1 šaukštas) medaus. Gaminimas Didįjį melioną perpjaukite išilgai pusiau...

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai „Kepti kiaušiniai“

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai „Kepti kiaušiniai“Ingridientai:10 pyragėlių: 450 g šviežios arba šaldytos sluoksniuotos tešlos; 850 ml konservuotų persikų puselių; 1 trynys; 100 g cukraus pudros 1 citrinos sultys.Gaminimas Jei naudojate šaldytą sluoksniuotą tešlą- ją ..

Recepto vertinimas: 0

KIAUŠINIŲ PUSELĖS PADAŽE

KIAUŠINIŲ PUSELĖS PADAŽEIngridientai:4 kiaušiniai100 g plaktos rūgščios grietinės1 valg. šaukštas vidutinio aštrumo garstyčiųtruputis prieskonių ("Vegetos", pipirų, muskato riešuto)1 svogūnas,1 nedidelis ank..

Recepto vertinimas: 0

Pikantiška silkė

Pikantiška silkėIngridientai:2 puselės silkės1 indelis prancūziškų garstyčių,grūdeliais1 svogūnas2 obuoliai0,5 valg.šaukšto stalo acto1 valg.šaukštas degtinėsGaminimasSvogūną supjaustome žiedais. Pusę svogūno pakepiname aliejuje. Silkės puselę pjaustome skersai juostelėmis. N..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: pusele