5 rezultatų ieškant "pjausnys"
Veršienos pjausnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 600 g veršienos, 2 šaukštai citrinos sulčių, šaukštas miltų, kiaušinis, druskos, šaukštelis pieno, 3 šaukštai maltų džiūvėsėlių, riebalų, šaukštas ištirpinto sviesto, 4 kilkės, 4 citrinos griežinėliai. Gaminimas: Mėsą s..
Recepto vertinimas:
Vienos pjausnys Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1.4 jautienos pjausniai (2cm storio po 180g), 2.1/4 l aliejaus, 3.400g svogūnų, 4.2 šaukštai miltų, druskos, pipirų, 5.1/8 l mėsos sultinio. Gaminimas: Mėsą aptepti aliejumi ir šiek tiek palaikyti kambario temperatūroje, kad sumink..
Recepto vertinimas:
Ciuricho pjausnysIngridientai:600 g. veršienos filė, 50 g. sviesto, didelis svogūnas, šaukštas miltų, po 125 ml. sultinio ir sauso baltojo vyno, 3 šaukštai grietinėlės, druskos, maltų pipirų.Gaminimas Mėsą nuplauname, nusausiname ir supjaustome maždaug 0,5 cm pločio juostelėmis. Po..
Recepto vertinimas:
Spageciai su mėsos kukuliaisIngridientai:Padažui: 1 mažas smulkiai supjaustytas svogūnas, 1 smulkiai supjaustyta morka, 60ml pirmo spaudimo alyvuogių aliejaus, 350g jautienos pjausnys, lkg prinokusių pomidorų, odelę nulupti ir supjaustyti, Druska. Mėsos kukuliai: 350g maltos jautienos, 1..
Recepto vertinimas:
Strutienos pjausnys su raudonuoju vynu
Strutienos pjausnys su raudonuoju vynuIngridientai:(6 porcijos)6 strutienos pjausniai po 175 g,1 svogūnas,2 šaukštai susmulkintų petražolių, 8 sutrintos kadagio uogos,300 ml raudonojo sauso vyno, 15 g sviesto, 15 g aliejaus, 30 g raudonųjų serbentų drebu&..
Recepto vertinimas: