7 rezultatų ieškant "obuoliene"

Obuolienė su čiobreliais

Obuolienė su čiobreliais Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 kg obuolių 100 ml vandens 600 ml smulkaus cukraus 1 žiupsnelis askorbino rūgšties 1 žiupsnelis natrio benzoato čiobreliai Gaminimas: Nulupkite obuolius ir išimkite sėklas. Supjaustykite juos gabalėliais ar skiltelėmis. Virkite o..

Recepto vertinimas: 0

Obuolienė

Obuolienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai:  5kg rūgštesnių obuolių, 1.5kg cukrausm cinamono, apelsino žievelių.   Gaminimas: Vienodo dydžio, vienodo prinokimo obuolius plonai nulupkite ir pjaustykite į 8 dalis, išimkite sėklalizdžius. Skilteles sudėki..

Recepto vertinimas: 0

Paprasta kepta obuolienė

Paprasta kepta obuolienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 1 Ingridientai: Obuoliai,cukrus Gaminimas: labai paprasta,bet gera KEPTA obuoliene darau taip:gerai tinka zieminiai nukrite obuoliai.Nuplaunu obuolius,ispjaunu seklas.Nulupti nereikia.Tada sutarkuju(tarkuot galima bulviu tarkav..

Recepto vertinimas: 1

Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais

Pyragas su varške, obuoliene ar kitais priedais Ingridientai: 1 kilogramas miltų, 2 stiklinės pieno, 4 tryniai, 200 gramų cukraus, 30 gramų mielių, 150 gramų riebalų, 7 gramai druskos, citrinos žievelių Varškės masei 1 kilogramas varškės, 3 kiaušiniai, 250 gramų ..

Recepto vertinimas: 0

KEKSIUKAI SU OBUOLIENĖS ĮDARU

KEKSIUKAI SU OBUOLIENĖS ĮDARUIngridientai:8 keksiukams: 130 g miltų ''Ekstra'', 1 kiaušinis, 60 g miltinio cukraus,5 šaukštai sviesto, 1 šaukštelis kepimo miltelių, 1-1/2 stiklinės obuolių tyrės,2 šaukštai krakmolo..

Recepto vertinimas: 0

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuoliene

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su obuolieneIngridientai:1 pakelis šaldytos sluoksniuotos tešlos, 0,5 l obuolienės, 1 baltymasGaminimasIš tešlos iškočiojame 4 mm storio lakštą ir formuojame po lygiai didelių apskritimų,žiedų ..

Recepto vertinimas: 0

Obuolienė

ObuolienėIngridientai:Obuolių : apie 30 vnt. Spanguolių : stiklinęCukraus: 3 valgomus šaukštusGaminimasNulupti obuolius, perpjauti juos po keturias dalis, išimti iš jų sėklas, spjaustyti smulkiai, supjaustytus obuolius įdėti į puodą, užpilti dvi stiklines vandens, virti ant silpnos ug..

Recepto vertinimas: 0

Raktiniai žodžiai: obuoliene