4 rezultatų ieškant "marinavimui"
Keptos krevetės su česnaku Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Šviežių tigrinių krevečių 0,5 kg Marinavimui: Citrinų sulčių - 2 šaukštų Alyvų aliejaus - 2 šaukštų Trinto česnako - pagal skonį Imbiero Gaminimas: Krevetes išdarinėkite - palikite tik uodegytes ir perpjaukite jas pusi..
Recepto vertinimas:
Jautiena, troškinta su kilkėmis ir citrina
Jautiena, troškinta su kilkėmis ir citrina Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1.500 g jautienos minkštimo, 2.50 g lašiniukų, 3.30 g riebalų arba aliejaus, 4.5 kilkės, tarkuotos citrinos žievelės, 5.1/2 citrinos, 6.2 šaukštai supjaustytų petražolių lapelių,7. 4 šaukštai acto, 8.1/2 stik..
Recepto vertinimas:
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai
Vynuogių lapuose marinuoti kornišonai Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 2 Ingridientai: Agurkai, kornišonai, vynuogių lapai, česnakai, prieskoniai marinavimui, 1L vandens, 5 šaukštai cukraus, 1 šaukštas druskos, 100m acto. Gaminimas: Vynuogių lapus blanširuo..
Recepto vertinimas:
Vynuogių lapuose marin. agurkai
Vynuogių lapuose marin. agurkaiIngridientai:Nedideli agurkai, vynuogių lapai. Marinatui: 1l vandens; 1 valg. š. druskos, 1 valg. š. cukraus, 1 arb. š. citrinos rūgšties, 1 skiltelė česnako, 1 valg. š. prieskonių mišinio agurkų marinavimui.Gaminimas Agurkus porai valandų pamer..
Recepto vertinimas: