7 rezultatų ieškant "koldunai"
Bulvių sriuba su koldūnais Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 5 – 6 bulvės, 2 morkos, gabaliukas petražolės šaknies, 2 svogūnai, 3 šaukštai sviesto. Koldūnams: 1 stiklinė miltų, 5 – 6 grybai, 2 kiaušiniai. 1 svogūnas, 1 šaukštas sviesto, pipirai, petražolės ir krapų šakelės..
Recepto vertinimas:
Koldūnai su mėsa Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 3 kiaušiniai 6 šaukštai vandens druskos pagal poreikį 400-500 g miltų 450 g jautienos 450 g avienos 1 svogūno galvutė 1 šaukštas sviesto Gaminimas: Tešlos paruošimas: Į indą įmušti kiaušinius, supilti vandenį, pasūdyti, suberti 2..
Recepto vertinimas:
Virtinukai su žalios mėsos įdaru (koldūnai)
Virtinukai su žalios mėsos įdaru (koldūnai)Ingridientai:2 stiklinės miltų, 1/2 kiaušinio, vandens, druskos. Įdarui: 300 g jautienos, 200 g lajaus, 1 svogūnas, 2 šaukštai sultinio ar vandens, mairūnų, druskos, truputis cukraus ir pipirų.Gaminimas Iš miltų, sūdyto vandens ..
Recepto vertinimas:
Tiškevičiaus koldūnaiIngridientai:Tešlai: 3 stiklinės miltų, 2—3 kiaušiniai, druskos, vandens. Įdarui: 170 g džiovintų grybų, 1—2 svogūnai, 2—3 šaukštai sviesto, 250 g riebaus šviežio kumpio, 2 kiaušiniai, druskos, pipirų.Gaminimas Iš miltų, kiau..
Recepto vertinimas:
Tradiciniai koldūnai Ingridientai: Tešlai 300 gramų miltų, kiaušinis, 3 šaukštai vandens, druskos Įdarui 150 gramų jautienos, veršienos ar vištienos, 20 gramų fermentinio sūrio, svogūnas, 3 riekelės mirkyto pyrago, druskos, pipirų, muskato Gaminimas Mėsą sumalti kar..
Recepto vertinimas:
Tradiciniai afganiški porų koldūnai
Tradiciniai afganiški porų koldūnaiIngridientai:2 kg mažų žalių porų, 500 g duoninės tešlos, 250 g sauso ožkos sūrio, 0,5 l nevirinto pieno, 120 g aliejaus, druskos, pipirų.Gaminimas Porus nulupkite, supjaustykite 1,5-2 cm dydžio gabaliukais, 25-30 minučių pamirkykite šaltame vande..
Recepto vertinimas:
Vištienos sultynije virti koldūnai su mėsa
Vištienos sultynije virti koldūnai su mėsaIngridientai:Koldunai su mėsa 200g galina blanka vistienos sultinys,vanduo,žalieji žirneliaiGaminimasUžvirinkite litrą vandens, idėkite galinos blankos 2 kubelius, palaukite kol užvirs ir įdėkite koldūnus ir žirnelius ir laukite kol išvirs. (..
Recepto vertinimas: