20 rezultatų ieškant "karstas sokoladas grietinele"
Karštas šokolado padažas Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 100 g smulkinto saldaus šokolado, 30 g sviesto, ½ stiklinės grietinėlės, ½ stiklinės cukraus, 2 šaukštus kukurūzų sirupo. Gaminimas: Smulkintą šokoladą pamažu ištirpdykite puode. Įdėkite sviesto, grietinėlės, cukrau..
Recepto vertinimas:
Geriamasis citrininis šerbetas
Geriamasis citrininis šerbetas Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 4 citrinos 1 stiklinė cukraus 1 l vandens Gaminimas: Nulupti citrinos žieveles. Užvirti 2 stiklines vandens ir jame pavirinti citrinos žieveles apie 3 min. Iš citrinų išspausti sultis ir likusi tirštimą užpilti stikline karš..
Recepto vertinimas:
Keptos krevetės su česnaku Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Šviežių tigrinių krevečių 0,5 kg Marinavimui: Citrinų sulčių - 2 šaukštų Alyvų aliejaus - 2 šaukštų Trinto česnako - pagal skonį Imbiero Gaminimas: Krevetes išdarinėkite - palikite tik uodegytes ir perpjaukite jas pusi..
Recepto vertinimas:
Kepenimis įdarytos bulvės Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 10 bulvių, 500 g kepenų, 2 svogūnai, 0,5 stiklinės grietinės, 1 kiaušinis, pipirai, druska. Gaminimas: Nuplautas bulves apvirkite pasūdytame vandenyje, nupjaukite vieną galą ir išskobkite vidų. Supjaustytas kepenis ir svogūną ..
Recepto vertinimas:
Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu
Įdaryti ankštpipiriai su pipirų padažu Sudėtingumas: 4 Ingridientai: 3 vidutiniai žali ankštpipiriai, 1 šaukštelis saldžių raudonųjų pipirų 1 sužiedėjusi bandelė 1 svogūnas 1 šaukštelis druskos 350 g maltos kiaulienos ir jautienos 2 kartus ant peilio galo baltųjų pipirų 2 kia..
Recepto vertinimas:
Daniškos bulvės Patiekalo šalis: Danija Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1 kg bulvių, 60 g kiaulienos taukų, 60 g cukraus pudros, 60 g petražolių, 2-4 muskato riešutai, druskos. Gaminimas: Mažas bulves išvirti pasūdytame vandenyje, nulupti.Keptuvėje pašildyti kiaulienos taukus, pridėt..
Recepto vertinimas:
Kaimiški kukuliai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1kg virtų bulvių, 2 kiaušinių, 200g miltų, 50g krakmolo, 300g gerai pakepintų spirgučių, 2 svogūnų, 2 šaukštų aliejaus, pipirų, druskos Gaminimas: Svogūnus supjaustykite,pakepinkite aliejuje, sumaišykite su spirgučiais ir tarkuotai..
Recepto vertinimas:
Bulviniai kukuliai su sūriu Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 6-7 virtos bulvės 25 g sviesto arba margarino 1 kiaušinis 0,5-0,75 stiklinės miltų druskos Įdarui: 300 g fermentinio sūrio Gaminimas: Karštas virtas bulves sumalame mėsmale. Į bulvių masę įdedame sviesto (arba margarino), įmu..
Recepto vertinimas:
Karštas šokoladas Ingridientai: * 3 desertiniai šaukštai kakavos * 1 stiklinė cukraus * ½ pakelio sviesto * truputis pieno Gaminimas: Į ištirpintą (neužvirintą) pusės pakelio sviestą po truputį pilkite 1 stiklinę cukraus, sumaišytą su 3 šaukštais ka..
Recepto vertinimas:
Sūrio drebučiai Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 1 lydytas sūrelis, 0,5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų, 0,5 litro pieno, 2 šaukštai krakmolo, 2 virti kiaušiniai, majonezo, garstyčių, petražolių lapelių. Gaminimas: Įpakuotas lydytas sūrelis dedamas į karštą vandenį. Sūri..
Recepto vertinimas:
Grietininis karstas padazas Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: Grietine Vanduo Miltai Sviestas Aug. aliejus Svogunai Morkos Ivairus prieskoniai Kubelis grybu sultinio Gaminimas: Supjaustome kubeliais svogunus, tarkuojame morkas. I ikaitinta alieju dedame morkas, po kiek ..
Recepto vertinimas:
Bulvės normaniškaiIngridientai: 1 kg bulvių 2 porų 1 valgomasis šaukštas sviesto šoninės , supjaustytos kubeliais (kiek kas nori) 4 šaukštų grietinėlės vandens , druskos, maltų juodų pipirų Paruošimo būdas: Bulves nulupame ir supjaustome griežinėliais. Porus nuplaun..
Recepto vertinimas:
Sūrio drebučiai Sudėtingumas: 1 Ingridientai: 1 lydytas sūrelis, 0,5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų, 0,5 litro pieno, 2 šaukštai krakmolo, 2 virti kiaušiniai, majonezo, garstyčių, petražolių lapelių. Gaminimas: Sūrelis ištrinamas su druska. Į verdantį pieną supil..
Recepto vertinimas:
Obuoliai apelsinų žievelių padaže
Obuoliai apelsinų žievelių padaže Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 400 g obuolių, 1 stiklinė vandens, 2 šaukštai cukraus. Padažui: 1 stiklinė vandens, 3 šaukštai-cukraus, 10 g bulvių krakmolo, 30 g apelsinų žievelių, l trynys. Gaminimas: Džiovinta apelsino žievelė išverdamą ir s..
Recepto vertinimas:
Karšti sumuštiniai su daržovėmis
Karšti sumuštiniai su daržovėmis Sudėtingumas: 2 Ingridientai: 4-6 riekės baltos duonos arba ragaišio, 20 g sviesto arba margarino, 200-250 g daržovių (morkų, pupelių, žirnelių, žiedinių kopūstų ir t.t.), 20 g sviesto, 2 arbat. šaukšteliai miltų, 1/2-1 stiklinė pieno arba griet..
Recepto vertinimas:
Šermukšnių uogienė Patiekalo šalis: Lietuva Sudėtingumas: 3 Ingridientai: 1kgšermukšnių, 1kg cukraus, 3 stiklinės vandens. Gaminimas: Uogienei uogos renkamos po pirmųjų šalnų — pašalusios arba, surinkus anksčiau, prieš verdant palaikomos per naktį šaldytuve, kad sušalt�..
Recepto vertinimas:
Menkės kepsnysIngridientai:1 kg menkės, prieskonių (maltų pipirų, kalendrų, muskato riešuto), druskos, 2 riekelės pyrago, pieno pyragui išmirkyti, 2 svogūnai, 40 g sviesto, 2 kiaušiniai, džiūvėsėlių, 1 stiklinė kiaušinių ar grietinės padažo.(žiūrėti "Padažai")Gaminimas ..
Recepto vertinimas:
Ziti su graikinių riešutų pasta ir sūriu
Ziti su graikinių riešutų pasta ir sūriuIngridientai:4-6 porcijos: 500g zitt makaronų, sulaužytu gabaliukais, graikinių riešutų pastos (žr. receptą "Spagečiai su graikinių riešutų pasta") 125g šviežiai tarkuoto sūrio, 4-6 šakelės šviežio baziliko papuošimui. Gaminimas Išvirk..
Recepto vertinimas:
Karštas šokoladas Ingridientai: 100 gramų juodo šokolado 100 gramų pieniško šokolado 100 gramų pieno Jei mėgstate labai saldžiai - 1 šaukštą cukraus Gaminimas Juodą ir pienišką šokoladą susmulkinti į gabalėlius, sudėti į nedidelį metalinį dubenėlį, tirpinti ant nedid..
Recepto vertinimas:
karstas ir saltas Vaisiu fondiu
karstas ir saltas Vaisiu fondiuIngridientai:karstam fondiu: balto/juodo sokolado ( 200g);70g sviesto;70g grietineles;saltam fondiu: desertines plaktos grietineles;vanilinio cukraus pudros;Vaisius ir uogas renkames pagal sezona ir megiamuma:braskes, avietes, apelsinai (lupti; isdalinti skiltelemis);a..
Recepto vertinimas: